logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На ФЕМП успішно триває захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів

Загальна інформація

Протягом 3-7 грудня 2018 року на факультеті економіки менеджменту та психології успішно триває захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форми навчання.


У приміщенні Антимонопольного комітету України 4 грудня 2018 року відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт зі спеціальності "Управління у сфері економічної конкуренції". 

Захист випускних кваліфікаційних робіт пройшов на високому організаційному та науковому рівні і засвідчив важливість конструктивної співпраці кафедри економічної теорії та конкурентної політики КНТЕУ й Антимонопольного комітету України.


На кафедрі публічного управління та адміністрування триває захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форми навчання за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування".


Протягом 3-6 грудня 2018 року відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форми навчання кафедри економіки та фінансів підприємства за  спеціальністю 051 "Економіка", спеціалізацією "Економіка підприємства", "Економічна безпека підприємства", "Фінансовий менеджмент".

Більшість здобувачів успішно захистили свої дослідження, що є актуальними для підприємств у сучасних умовах господарювання.


Щороку традиційно кафедра менеджменту готує та випускає когорту випускників – майбутніх менеджерів у сфері торгівлі, виробництва, управління персоналом, надихаючи їх на досягнення в кар'єрі та бажаючи щасливого особистого життя. З цієї нагоди протягом чотирьох днів поспіль – з 3 по 6 грудня на кафедрі менеджменту відбувалися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня "магістр" денної та заочної форм навчання.

Усього на захисті було представлено 79 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в шести екзаменаційних комісіях з освітньо-професійних програм "Менеджмент організацій", "Торговельний менеджмент" (зокрема освітня програма з англійською мовою викладання), "Менеджмент персоналу", "Менеджмент інноваційної діяльності".

06.12.2018
42265
1246
остання редакція 29.05.2019
43220