logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Фінал студентського конкурсу бізнес-проектів "Бізнес-трамплін"

Загальна інформація

Ось уже вчетверте в університеті організовано та проведено студентський конкурс бізнес-проектів "Бізнес-трамплін". Цьогоріч у конкурсі взяли участь 64 команди студентів із різних регіонів України. Захід дійсно став всеукраїнським конкурсом студентських бізнес-проектів. У фіналі конкурсу було представлено п'ятнадцять кращих бізнес-проектів (десять комерційних та п'ять соціальних), які претендували на призові місця.

Організаторами конкурсу виступили: кафедра економіки та фінансів підприємства, бізнес-інкубатор КНТЕУ.

Проекти фіналістів оцінювало журі, до складу якого увійшли представники закладів вищої освіти, державних установ, бізнесу та бізнес-інкубаторів:

  • Мельниченко С. В. – д.е.н., професор, проректор з наукової роботи КНТЕУ;
  • Блакита Г. В. – д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки та фінансів підприємства КНТЕУ;
  • Бойко М. Г. - д.е.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу КНТЕУ;
  • Мартиненко В. П. – д.е.н., професор кафедри економіки і підприємництва НТУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського";
  • Мостенська Т. Л. – д.е.н., професор кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД НУБіП;
  • Филюк Г. М. - д.е.н., професор, завідувач  кафедри економіки підприємства КНУ ім. Тараса Шевченка;
  • Дубовий О. І. – бізнес-консультант МВА, директор агентства "D&D";
  • Нагієва В. – менеджер проектів мережі академічних бізнес-інкубаторів "YEP";
  • Струцинський О. А. – директор інноваційного холдингу "Sikorsky Challenge";
  • Підлісна Я. В. – начальник відділу інтелектуальної власності та підтримки винахідництва Державної інноваційної фінансово-кредитної установи.

За результатами публічного захисту різнопланових бізнес-ідей були визначені переможці конкурсу. Призові місця серед комерційних проектів розподілилися таким чином:

  • І місце – команда КНТЕУ з бізнес-проектом "GoEatMe" (виробництво їстівного посуду); команда Таврійського державного агротехнологічного університету "Пелтавр" (вирощування перепелів яйценосного та бройлерного напряму);
  • ІІ місце команда КНТЕУ з бізнес-проектом "Диспенсери для бавовняних рушників"; команда ХДУХТ з бізнес-проектом "Перша страва із собою" (виробництво та продаж збалансованих супів у зручній екологічній упаковці); команда  КНТЕУ з бізнес-проектом "Картис ашрай" (картковий проект, призначений для членів єврейської спільноти);
  • ІІІ місце команда Криворізького економічного інституту ДВНЗ "КНЕУ ім. Вадима Гетьмана" з бізнес-проектом "Chameleon" (швейна продукція, що сприятиме підвищенню безпеки людини під час руху у вечірній та нічний час); команда КНТЕУ з бізнес-проектом готельного комплексу в туристичній дестинації "Асканія Нова"; команда КНУ ім. Тараса Шевченка "Calibri" (створення та організація діяльності студії надання  фото-послуг); команда НУБіП з бізнес-проектом "Організація виробництва продукції рослинництва на основі застосування ресурсозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур"; команда ХНЕУ ім. Семена Кузнеця з бізнес-проектом "Розробка бізнес-плану оновлення парку обладнання флексографічного підприємства ТОВ МНВП "АРІС" ЛТД".

Призові місця серед соціальних проектів розподілилися таким чином:

  • І місце – команда ХНУМГ ім. О. М. Бекетова з проектом Зоомісто "PLACE OF KINDNESS" (притулок, готель, центр дресирування для тварин, хендлінг-зал);
  • ІІ місце команда Харківського торговельно-економічного інституту КНТЕУ з проектом "Healthcare-code" (використання QR–кодів для підтвердження ліцензійності продуктів і їх відповідності нормам ДСТУ); команда НТУУ "Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського" з проектом "КПІ-Байк" (організація точок велопрокату та розвиток велосполучення на території НТУУ "КПІ");
  • ІІІ місце команда Харківського торговельно-економічного інституту КНТЕУ з проектом "PLAER-Box" (установка автоматів для збирання пластикових пляшок); команда ХГПА "ШКОЛА "СВИНІ-СКАРБНИЧКИ" (студентський проект "Комплексна навчальна програма з економіки").

Фіналістів привітала та вручила нагороди перший проректор КНТЕУ, професор Притульська Н. В.

Спонсорську підтримку конкурсу надала французька компанія "L’Oréal Україна".

Директор інноваційного холдингу "Sikorsky Challenge" О. А. Струцинський запросив фіналістів конкурсу на навчання в стартап-школу Sikorsky Challenge.

Менеджер проектів мережі академічних бізнес-інкубаторів YEP Віса Нагієва запропонувала молодим стартаперам взяти участь в інкубаційній програмі мережі бізнес-інкубаторів YEP!

Фіналісти заручилися підтримкою Державної інноваційної фінансово-кредитної установи в особі Я. В. Підлісної, начальника відділу інтелектуальної власності та підтримки винахідництва.

Окрему нагороду отримала команда студентів Таврійського державного агротехнологічного університету "Пелтавр" від української продуктової ІТ-компанії EVO.  

На закінчення учасники конкурсу висловили щирі слова подяки за організацію та проведення конкурсу.

Організатори конкурсу – кафедра економіки та фінансів КНТЕУ - щиро вітає переможців "Бізнес-трампліну", бажає успіхів у досягненні підприємницьких цілей та з радістю чекає на нових учасників наступного року!

06.12.2018
42265
3249
остання редакція 17.12.2018
Vega