logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Краса і гідність: чемпіонка з плавання Катерина Кухар - гордість КНТЕУ

Загальна інформація

У грудні за багаторічною традицією підбиваються підсумки року, що минає.

Працелюбна, завзята, впевнена, наполеглива і водночас дуже ніжна “золота рибка” підводного плавання, майстер спорту України міжнародного класу з плавання в ластах Катерина Кухар мала насичений подіями і навантаженнями  рік.

Гідно поєднуючи навчання в університеті з професійними заняттями спортом, Катерина в усіх напрямках тримає найвищу планку. Упродовж року вона встигла на “відмінно” скласти сесію і взяти участь в 5 “топових” змаганнях вищого ґатунку.

У лютому в м. Егер (Угорщина) вона стала на етапі Кубку Світу з плавання в ластах чемпіонкою і виборола “золото”. У квітні в м. Лейпціг (Німеччина) підтвердила свій неодмінно високий рівень і на черговому етапі Кубку Світу одержала і “золото”, і “бронзу”. Два “срібла” приніс у травні виступ на Чемпіонаті України в м. Кам’янському.

Ставши другокурсницею, Катя, не зважаючи на щільний графік, не зупинилась на досягнутому. У листопаді на відкритому Чемпіонаті Швейцарії (м. Тенеро) спортсменка здобула три найвищі і три “срібні” нагороди. Багатим на золотаво-срібний дощ став і грудень. У відкритому Кубку Берліну - 3 “срібні” нагороди. У Чемпіонаті КНТЕУ з плавання - три “золота”.

Приємно дивує одне - ставши однією з найсильніших плавчинь світу в плаванні в ластах, Катруся залишається веселою, лагідною, завжди усміхненою дівчиною. Не мають місця ані пафос, ані надмірна самовпевненість. Спілкування з цією людиною ніколи не “приправлене” зірковою зарозумілістю і бодай-якою пихатістю. Гідність, доброта і повага до людей - найкраща прикраса її обличчя (окрім гармонійних рис і променистих очей).

Спілкування й обмін думками про справу, якій Катруся присвятила більшу частину свого життя, наразили на підтвердження відомої аксіоми про те, що для досягнення успішного результату необхідно любити цю справу і докладати час, піт і працю. Успіх знайде кожного, хто працює наполегливо і з любов’ю.

Так і сталося з вісімнадцятирічною красунею. Щасти тобі!

10.12.2018
42265
2131
остання редакція 17.12.2018
Vega