logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Змагання чемпіонату з плавання за програмою спартакіади КНТЕУ: першокурсники починають і виграють

Загальна інформація

Відбулися змагання чемпіонату з плавання за програмою спартакіади КНТЕУ. Фінал та нагородження найкращих спортсменів сезону відбулося 6 грудня 2018 року.

Специфіка цього виду спорту полягає в тому, що задля здорової конкуренції на плавальних доріжках необхідно не один рік “орати” кілометри води. Щоб показати гідний результат на 50-метровому відрізку, ймовірно, рахунок піде на сотні подоланих кілометрів… Чимало здібних, завзятих і працелюбних плавців університету пройшли цей шлях.

Цей рік, як ніколи, відзначився процесом “зміни поколінь”. Ще в повній силі і спроможності магістри: Вадим Березін (ФЕМП), Валентин Усатюк (ФФБС), Тетяна Омелян (ФТМ), "не пасе задніх" четвертокурсник Олексій Жакун (ФЕМП). Але наполегливо і жорстко на п’яти нашим “грандам” наступають нещодавні школярі - першокурсники Олександр Лютий (ФТМ) і Євгеній Кухтевич (ФЕМП). Про це свідчить той факт, що Женя Кухтевич став тричі чемпіоном КНТЕУ (на дистанціях 50 м вільним стилем, 50 м на спині, в естафетному плаванні 4х50 м вільним стилем). Сашко Лютий - також трикратний переможець змагань, що відбулися (дистанції 50 м брасом, 50 м батерфляєм, 200 м комплексним плаванням). Тричі на першу сходинку п’єдесталу пошани  підіймалася Анастасія Терех (ІІІ курс, ФТМ) - на дистанціях 50 м брасом, 50 м батерфляєм і в естафетному плаванні 4х50 м вільним стилем. Підтвердила свій непохитно високий рівень Катерина Кухар (ФФБС) - чемпіонка КНТЕУ на трьох дистанціях: 50 м вільним стилем, 50 м на спині, 200 м комплексного плавання.

П’єдестал пошани мав вигляд чудового міксу з досвідчених і впевнених в собі старшокурсників та амбіційного і наполегливого “молодняка”. Призерами на різних дистанціях стали:

  • Вадим Березін (ФЕМП, VІ курс);
  • Валентин Усатюк (ФФБС, V курс);
  • Тетяна Омелян (ФТМ , V курс);
  • Олексій Жакун (ФЕМП, ІV курс);
  • Никита Лебедовський (ФМТП, ІІ курс);
  • Діана Патра (ФТМ, ІІ курс);
  • Євгенія Чудакова (ФЕМП, І курс);
  • Марина Морозова (ФТМ, І курс);
  • Артем Лещенко (ФМТП, І курс);
  • Ганна Пушкаренко (ФФБС, І курс).

Команда дівчат ФТМ перемогла в естафетному плаванні 4х50 м вільним стилем. Пальмою першості не поступилися і цьогоріч багаторазові переможці в естафетному протистоянні - команді юнаків ФЕМП.

Не можна не відзначити і тих, хто не виборов нагород цього року. Загальний залік досягнень факультету визначався сумою очок найкращих результатів. Це  робить вагомим і незамінним внесок кожного учасника команди кожного факультету.

Технічний результат:

  1. ФЕМП - 6650 очок;
  2. ФТМ - 5777 очок;
  3. ФМТП - 4494 очка;
  4. ФРГТБ - 3908 очок;
  5. ФФБС - 2719 очок
  6. ФОАІС - 350 очок.

Бажаємо всім легкої і вдалої сесії і нових досягнень та перемог! Вітаємо!

06.12.2018
42265
1323
остання редакція 19.12.2018
Vega