logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Осінньо-зимовий сезон освітнього проекту "Business2Students" завершено!

Загальна інформація

Фінальний майстер-клас освітнього проекту "Business2Students" відбувся 12 грудня 2018 року традиційно в KNUTE HUB. На заході були присутні ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі, перший проректор Наталія Володимирівна Притульська, директор Центру бізнес-тренінгу Оксана Кузьменко, засновник проекту Наталія Дмитренко, операційний директор "Watsons Ukraine" Анна Савельєва, PR-директор "Watsons" Катерина Веремєєва, представники РСС КНТЕУ та Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених.

Анатолій Антонович Мазаракі зазначив, що проект має важливе значення для університету, адже є прикладом ефективної та довготривалої співпраці наукової школи та бізнесу, оскільки проект функціонує з 2016 року! Ректор подякував партнерам за роботу та завзяття, а студентам побажав наснаги та творчого духу!

Наталія Володимирівна Притульська відзначила неабиякий інтерес у студентства до проекту, до майстер-класів та постійне бажання до саморозвитку. Протягом існування проекту в КНТЕУ більше півсотні студентів пройшли стажування, а згодом і працевлаштувались у компаніях-партнерах "Business2Students".

Спікером фінального майстер-класу виступила PR-директор "Watsons" Катерина Веремєєва. Свій виступ пані Катерина присвятила КСО (корпоративній соціальній відповідальності) компаній. У форматі вільного спілкування та активної дискусії студенти вивчали сутність проблеми та специфіку на українському ринку.

Традиційно найактивніші отримали подарунки від  компанії "Watsons", партнера проекту.

Особливо очікуваним був розіграш унікальної бібліотеки від Наталії Дмитренко. Усі охочі напередодні мали можливість пройти онлайн-опитування про власне бачення проекту в наступному сезоні. Так, щасливим переможцем став Володимир Солодовнік, студент магістратури спеціальності "Торговельний менеджмент".

До бібліотеки ввійшли книги рекомендовані спікерами цього сезону проекту (Роман Тугашев, Олександр Кучерук, Альона Рубанець, Анна Савельєва, Катерина Веремєєва, Юлія Бевзенко), серед них:

  • "Справа не в каві. Корпоративна культура Starbucks";
  • "Сам себе MBA. Самообразование на 100%", Джош Кауфман;
  • "Ноmo Deus. Краткая история будущего", Юваль Ной Харари;
  • "Alibaba. История мирового восхождения", Дункан Кларк;
  • "Продавець взуття. Історія компанії Nike", Філ Найт;
  • "Як я створив Wal-Mart", Сем Уолтон;
  • "Від хорошого до величного", Джим Коллінз;
  • "7 навыков высокоэффективных людей", Стивен Кови.

Цей сезон був насичений яскравими майстер-класами та знайомствами!

До зустрічі в новому сезоні у 2019 році!

12.12.2018
42265
1604
остання редакція 17.12.2018
Vega