logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів Київського національного торговельно-економічного університету

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті чудовий святковий настрій! У день світлого свята Миколи Чудотворця 19 грудня 2018 року розпочався випуск магістрів денної та заочної форми навчання.

Традиційно, відкриваючи урочисту частину, усіх присутніх у залі привітав випускник КНТЕУ 1972 року, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук, заслужений діяч науки і техніки України, кавалер ордена князя Ярослава Мудрого, ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі: «Навчання - це напружена праця. Ви достойно справилися з цим викликом. Я впевнений, що в життя ви підете підготованими людьми. Бажаю, щоб в Україні був мир, а Ваші знання, кваліфікація допомагали досягати вам бажаних вершин. Хай університет задасть вашому серцю імпульс на все життя шукати нові знання, завжди бути найкращими і бути першими. Зі святом дорогі наші випускники!».

Випускники факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу першими отримали дипломи магістра. Загалом диплом про вищу освіту отримали 342 магістри (129 – денної форми навчання, 213 – заочної), з них 31 диплом з відзнакою.

Декан факультету Ведмідь Надія Іванівна від усього колективу ФРГТБ поздоровила новоспечених фахівців з урочистою подією: «Ми впевнені, що знання, отримані у стінах нашого Університету, стануть відправною платформою для вашого професійного вдосконалення і зростання. Ви будете формувати й реалізовувати стратегію розвитку вітчизняної сфери індустрії гостинності. Диплом магістра - це одночасно фініш і старт! Вдалого Вам кар’єрного старту! У добрий час і в добру путь!».

Лісний Микита від імені студентів ФРГТБ подякував професорсько-викладацькому складу: «Ми пронесемо крізь життя досвід, який ми отримали. Повірте, ми назавжди запам’ятаємо навчально-виробничу практику в Греції - літо довжиною у 6 місяців. Вдячні викладачам за їх віру в нас та батькам за те, що завжди були поруч!».


Урочисту подію вручення дипломів продовжив факультет обліку, аудиту та інформаційних систем. Цього року на ФОАІС кожен 4-ий випускник має диплом із відзнакою. Диплом магістра отримали 242 випускники, з них - 38 із відзнакою, що є своєрідним рекордом факультету.

Вітаючи випускників, декан факультету Харченко Олександр Анатолійович побажав: «До яких би висот Ви не злітали у своїй кар’єрі – завжди залишайтеся людиною. Ця мить для нас і знаменна, і сумна. Проте ми з вами не прощаємося, а радо чекаємо в гості», -  і запросив усіх магістрів відвідувати День університету, що традиційно відбувається кожну останню суботу травня.

Виконавчий директор аудиторської фірми "HLB Ukraine" Якобчук Сергій Вікторович від імені роботодавців теплими словами привітав професорсько-викладацький склад і молодь: «Якщо буде бажання та віра в себе - все вийде», - зауважив він і запросив випускників на роботу до компанії.

«Не віриться, що позаду 5 довгих років навчання, - розпочала свою вітальну промову від імені студентства Понкратова Дар’я, голова РСС КНТЕУ 2016-2018 років. - Студентські роки в КНТЕУ найкращі. Для кожного з нас вони були неймовірними: ми знайшли себе. Ми, випускники ФОАІС, не підведемо вас і гідно пронесемо звання "випускник КНТЕУ" крізь роки. Прагніть до кращого, не втрачайте себе й не зупиняйтеся!».


Ювілейний 50-й випуск відбувся на ФТМ. Щаслива і хвилююча мить настала для 364 магістрів факультету торгівлі та маркетингу, 27 з яких отримали дипломи з відзнакою.

Декан факультету Осика Віктор Анатолійович теплими, щирими словами привітав своїх випускників: «Ми з вами творили, працювали й розважалися. Я впевнений, що ті навички, що ви здобули тут, допоможуть вам досягти всіх цілей. А ми, як викладачі, чекатимемо на ці результати. Миру вам, вашим родинам, миру нашій країні!».

Від імені роботодавців усіх присутніх привітала директор ТОВ «БМС ТРЕЙД» Войнілович Віта Євгенівна: «Хочу вам побажати - нічого не боятися. Нині ви на порозі найцікавіших звершень і досягнень у житті. Мрійте про неможливі, глобальні речі, тому що ви можете все. Чекаємо в лавах нашої компанії!».

Представники ради студентського самоврядування ФТМ Олександра Сухотіна та Сергій Чмих від імені всіх магістрів факультету подякували й привітали факультет.

«Катастрофічно важкою подією 5 років тому була для нас перша сесія, - розпочала Олександра. – А сьогодні ми відчуваємо велику відповідальність – нести звання випускника КНТЕУ. Це почуття гордості, вдячності й кохання. Дякую викладацькому складу, адміністрації університету. Ви надихаєте, даєте змогу нам розвиватися!».

«Найвагоміша частка КНТЕУ – це його студенти. Ми найкращі. Ви ті люди, з якими хочеться бути поруч усе життя! І зробив нас такими КНТЕУ! Дякую мій улюблений КНТЕУ!» - завершив Сергій.


20 грудня 2018 року естафету з отримання дипломів магістра прийняли випускники факультету економіки, менеджменту та психології.  Магістрами стали 252 випускники, 35 з яких отримали дипломи з відзнакою.

З вітальним словом від імені випускників виступила староста курсу, голова сектору декору РСС ФЕМП у 2015-2016 рр. Стрижак Юлія Олександрівна: «Для кожного в КНТЕУ знайшлося місце. Хтось був в раді студентського самоврядування, хтось відвідував різноманітні клуби, хтось був активним спортсменом. Університет став тією частиною життя, що сформувала нас такими, які ми є нині. Викладачам бажаємо мати таких самих класних та веселих студентів, як ми. Ми пам’ятатимемо вас завжди. Від сьогодні ми - магістри!».

Від декана факультету Міняйла Олександра Івановича щасливі магістри отримали теплі слова настанов і побажань: «Навчання в КНТЕУ - це великий крок становлення Вас не тільки як професіонала, а як людини. Дозвольте провести прикінцеву лекцію, зверніть увагу – не останню, бо вірю ми будемо з вами надалі працювати, – продовжуйте навчатися завжди, пам’ятайте про університет. Від усього серця щиро бажаю вам добра та легкого старту в кар’єрі!».


Факультет фінансів та банківської справи цього урочистого дня відпустив у доросле життя 317 випускників, 30 з яких отримали дипломи з відзнакою.

Позитивними та натхненними словами привітала новоспечених магістрів декан факультету фінансів та банківської справи Тетяна Володимирівна Канєва: «Дивлюсь на вас і, з одного боку, відчуваю радість. Є отриманий результат – диплом, з іншого боку – сум. Ми з вами єдина родина. Відпускаючи вас у дорослу путь, бажаю вам міцного здоров’я, злагоди, миру, любові. Робіть усе з любов’ю, любіть свої половинки, любіть людей, кохайте. Кожен з викладачів вклав у вас частинку себе. Фінанси - це ще не все, але все без фінансів - ніщо».

Жданова Катерина проникливо та тепло подякувала професорсько-викладацькому складу, адміністрації та всім працівникам від імені випускників ФФБС: « У кожного свій шлях, своє майбутнє, але в усіх нас є дещо спільне – це КНТЕУ. Сподіваюся, у вас буде привід пишатися нами – вашими випускниками. Вітаю всіх нас! Тепер ми – магістри – випускники Київського національного торговельно-економічного університету!».


Факультет міжнародної торгівлі та права випустив 464 магістри, 55 з яких отримали дипломи з відзнакою.

Від імені студентства привітала випускників, подякувала батькам, адміністрації, викладачам за підтримку голова РСС ФМТП 2016-2017 рр. Шкваровська Яна: «З усією щирістю та гордістю хочу сказати - дякую КНТЕУ! Період у КНТЕУ був для нас найяскравішим і ніколи не забудеться! Все, що відбулося тут точно зіграло вагому роль у житті кожного з нас. Попереду пора звершень, самостійного дорослого життя. Я впевнена,  що ніхто з нас не зупиниться і досягатиме висот! Проте крокуватиме уперед зі словами: «Я студент КНТЕУ!».

«І ось настав цей день. День, коли підбиваємо підсумки, перегортаємо сторінку, – розпочав свою вітальну промову декан Пальчук Петро Миколайович. –  Ви не просто перегортаєте сторінку свого життя, ви перегортаєте епоху свого життя. Ви вже не студенти. Йдучи по життю, не втратьте тих друзів, яких ви тут знайшли, того доброго, що тут знайшли. Зичу, щоб ви відчували себе професіоналами у всіх сферах: і на роботі, і вдома. Не втратьте своїх дорогих спогадів! Бажаю, щоб ми всі знайшли щось світле в новому році!».

Наостанок Петро Миколайович запросив усіх охочих влаштуватися на роботу до Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації, адже наразі на наших випускників там чекає 60 відкритих вакансій (деталі за посиланням)!

Загалом, 2002 випускника КНТЕУ отримали дипломи магістра, в т.ч. з відзнакою 216.

Ось і завершився випуск магістрів КНТЕУ - 2018! Він був особливим, хвилюючим, водночас сповненим сліз і посмішок.

Ви так мріяли нарешті стати магістрами і сьогодні таки стали ними!

Нехай успішною буде ваша життєва дорога. Мрійте, сподівайтеся, досягайте! Та у вирі подій, викликів і досягнень обов’язково знаходьте час, щоб повернутися додому – до рідного КНТЕУ!

БІЛЬШЕ ФОТО НА ОФІЦІЙНІЙ СТОРІНЦІ У FACEBOOK

20.12.2018
42265
4932
остання редакція 27.12.2018
42265