logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Святковий концерт "Новорічна феєрія": Снігуроньку знайдено!

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 26 грудня 2018 року відбувся незабутній святковий концерт "Новорічна феєрія", участь у якому, як артисти, традиційно взяли викладачі та співробітники.

Неабиякою приємністю стало проведення безпрограшної лотереї. Солодощі, новорічні атрибути, сувеніри із символікою університету - усе це отримав кожен, хто завітав на дійство.

Головний творець казки в КНТЕУ, ректор Анатолій Антонович Мазаракі відкрив свято: «Цього року ми відліцензували і зробили перший прийом на спеціальність «Кібербезпека», отримали ліцензію на спеціальність «Соціологія». Маємо 9 спеціальностей англійською мовою викладання. Удвічі збільшилась кількість викладачів, що викладають англійською мовою, удвічі збільшилась кількість статей, опублікованих у науковометричній базі SCOPUS. Приємним є те, що удвічі більше наших викладачів викладали за кордоном, аніж іноземців у нас. Студенти завоювали більше призових місць на науковій ниві. Університет розвивався у всіх напрямках. Ми маємо здобутки в мистецтві та у спорті. Розвиваємо навчально-матеріальну базу. Ми розбудовуємося. І з цим переходимо в новий рік. Щиро бажаю, щоб наступний рік став роком миру, нових здобутків, покращення добробуту. Хай у ваших домівках буде тепло, панує добро й радість. Хай збуваються мрії! З Новим роком та Різдвом!».

Цьогоріч, аби знайти незмінному Діду Морозу КНТЕУ - Івану Жорноклею найкращу Снігуроньку, провели цілий кастинг. Охочих було більш ніж досить! Претендентки на "посаду" онуки найголовнішого у світі дідуся демонстрували усі свої таланти, на які багаті. На танцювальному батлі запалили Голік Оксана, Ірина Лазебна, Катерина Монолій. Зрештою це місце дісталося ексцентричній викладачці Тетяні Сундук.

А який же новорічний карнавал без конкурсу костюмів? Цьогоріч він об’єднав на одній сцені  кротів і оленів, Дюймовочку і мадам Боварі, Джеймса Бонда і хлопчиків-сніжинок (до речі, саме вони і стали переможцями).

Розіграш супер-призу лотереї, яким кожного року тішить усіх Профком університету, став приємним завершенням дійства. Щасливий номер та набір для пікніка "Кемпінг" дістався викладачці Людмилі Зощенко. З чим ми її і вітаємо, а увесь колектив - з різдвяними і новорічними святами!

Організаторами свята є колектив культурно-мистецького центру та відділ організаційно-виховної роботи та інформаційного забезпечення
Глядачі огтримали позитивні емоції та піднесений настрій.

  • Творець ідеї - Світлана Леонідівна Шаповал
  • Автор сценарію - Марія Кладченко
  • Головний режисер - Лариса Леванова  

Зичимо творчих успіхів й чекаємо на нові зустрічі!


27.12.2018
42265
3687
остання редакція 28.12.2018
42265