logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбувся майстер-клас № 3 в рамках марафону "ZAMMLER's LOGISTICS EXPERIENCE for Z-GENERATION"

Загальна інформація

У рамках марафону "ZAMMLER's LOGISTICS EXPERIENCE for Z-GENERATION" 14 березня 2019 року відбувся 3-й майстер-клас «Транспортна логістика. Автомобільні локальні та міжнародні перевезення». Цикл заходів ініційовано та організовано у генеральному партнерстві з Київським національним торговельно-економічним університетом провідним логістичним провайдером України ZAMMLER GROUP.

Своїм досвідом зі студентами ділилися досвідчені фахівці компанії "ЗАММЛЕР": Олександр Бошков, керівник відділу міжнародних повнокомплектних вантажних перевезень, та Віталій Волокіткін, менеджер ТЕД відділу регіональних повнокомплектних вантажних перевезень.

Майстер-клас видався дуже змістовним, насиченим практичною інформацією щодо організації автомобільних перевезень. Олександр Бошков розповів слухачам про особливості правового регулювання міжнародних автомобільних перевезень та їх документального оформлення, окремо акцентувавши на ролі, ризиках та відповідальності всіх учасників процесу трансграничної доставки вантажів, зокрема логістичних компаній.

Далі спікер Віталій Волокіткін дав можливість студентам усвідомити тонкощі роботи менеджерів-логістів, пов’язаної з організацією автомобільних перевезень між складами та логістичними комплексами, розповів як важливо системно мислити, враховувати широкий спектр факторів, які впливають на формування вантажопотоків. Спікер розглянув в аудиторії і практичний кейс, продемонструвавши важливість врахування комерційних цілей у процесі планування перевізної діяльності.

Наприкінці майстер-класу студенти вже традиційно склали тест, підготовлений фахівцями ZAMMLER GROUP. З огляду на зацікавленість серед студентів, що вперше взяли участь у марафоні, фахівці "ЗАММЛЕР" люб’язно нададуть всім охочим можливість пройти тести з попередніх майстер-класів.

Шановні студенти, долучайтесь, реєструйтесь, будьте активними! Пам’ятайте, що результати участі в кожному заході марафону можуть стати ключем до приємних сюрпризів від організаторів!

Це неймовірна нагода для кожного з Вас!

14.03.2019
42265
1685
остання редакція 18.03.2019
Vega