logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представники КНТЕУ відвідали промо-конференцію з нагоди 125-ої сесії Катонського ярмарку

Загальна інформація

У рамках співпраці між Китайською торговою асоціацією та Київським національним торговельно-економічним університетом та за ініціативою Центру бізнес-тренінгу представники КНТЕУ відвідали промо-конференцію з нагоди 125-ої сесії Катонського ярмарку, яка відбулась 20 березня 2019 року в одному з готелів Києва.

Серед почесних гостей слово взяли президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, Тимчасово Повірений Посольства Китаю в Україні У Ляньвень, керівник головного департаменту з питань впровадження реформ АПУ Ярослав Сидорович, директор Офісу з просування експорту України Андрій Демчук, заступник генерального директора Центру міжнародної торгівлі Китаю Сюй Бін та голова Китайської торгової асоціації Руслан Осипенко.

Урочиста частина завершилась презентацією Canton Fair - найбільшої в Китаї торгової виставки, головної вітрини китайської промисловості і барометру зовнішньої торгівлі Китаю. Ярмарок проходить у місті Гуанчжоу (провінція Гуандун, Південний Китай) у найбільшому в Азії і третьому в світі за величиною виставковому центрі «Пачжоу» двічі на рік, навесні та восени. Кожна сесія складається з 3 етапів, на яких по черзі експонуються близько 150 тис. видів товарів. Має близько 60 000 виставкових майданчиків.

Захід відвідали директор Центру бізнес-тренінгу Оксана Кузьменко, заступник директора ЦБТ, міжнародний експерт Ігор Гарбарук, доцент кафедри економіки та фінансів підприємства Галина Лановська, старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства Руслана Рибак, доцент кафедри міжнародних економічних відносин Олександр Генералов, доцент кафедри журналістики та реклами, голова Творчого рекламного об’єднання студентів Діана Файвішенко, студентський актив та учасники ТРОС.

Партнерство між КНТЕУ та КТА в дії! Впевнені в реалізації поставлених цілей!

20.03.2019
42265
1899
остання редакція 02.04.2019
Vega