logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція Катерини Гвоздьової «Комунікація vs результат»

Загальна інформація

Представники студентства різних факультетів та спеціальностей, різних курсів та груп все більше будують ефективні комунікації з фахівцями різних галузей та сфер діяльності. Питання побудови ефективних комунікацій завжди є важливим та актуальним для кожного, оскільки будь-яка зустріч – це комунікація! 18 березня 2019 року в рамках вивчення дисципліни «Менеджмент» для студентів 3-го курсу ФОАІС спеціальності «Облік і аудит» і «Фінанси підприємства» відбулася зустріч із представниками "Райффайзен Банк Аваль" HR-менеджером Катериною Гвоздьовою та з представником UGEN рекрутмент-менеджером Мариною Джулай. Тема була присвячена розкриттю особливостей комунікаційного процесу в управлінні фінансовими установами та викликала неабиякий інтерес у молодої та наполегливої до імплементації знань аудиторії.

Катерина Гвоздьова поділилася зі студентами основними принципами, методами роботи та особливостями комунікаційного процесу в системі управління банками  на українському ринку.

Зустріч мала творчий характер із залученням студентів до обговорення. Аудиторії цікаво було дізнатися, що у 2018 році "Райффайзен Банк Аваль" знову очолив рейтинг 15 найнадійніших банків України, складений інвестиційною компанією "Dragon Capital", а також почути, що його неодноразово відзначали як найнадійніший банк країни, зокрема, у 2017 році його було названо кращим банком в Україні в рамках конкурсу "Awards for Excellence-2017" журналу "Euromoney", а також кращим українським банком у рейтингу банків світу журналу "Global Finance" та кращим банком України в рейтингу "Europe Banking Awards" видання "EMEA Finance".

Лектор акцентувала на процесах розробки і механізмі прийняття управлінських рішень банківськими структурами в сучасних реаліях швидких змін стану економіки.

Проведена відкрита лекція з залученням фахівців іміджевого в Україні банку сприяла підвищенню у студентів інтересу до майбутнього фаху і їх потреби у здобутті знань.

На лекції були присутні також доценти кафедри менеджменту А. М. Безус, В. М. Жуковська та І. П. Миколайчук.

Наприкінці лекції Катерина Гвоздьова дала відповіді на всі актуальні та дискусійні питання студентів та викладачів щодо діяльності фінансових установ, зокрема "Райффайзен Банку Аваль" в Україні.

Студенти щиро вдячні представникам "Райффайзен Банк Аваль" за цінні поради та настанови, а також викладачам кафедри менеджменту за організовану зустріч із представниками бізнесу.

18.03.2019
42265
973
остання редакція 27.03.2019
Vega