logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День ФОАІС: поринули у багатство світу

Загальна інформація

Факультет обліку аудиту та інформаційних систем 21 березня 2019 року гучно відсвяткував свій 53-ій День народження.

Відкрив урочисту частину ректор університету Мазаракі Анатолій Антонович: «Чудова дата 53 роки, проте слід зазначити, що підготовка фахівців з бухгалтерського обліку в університеті ведеться вже 73 роки. Не зважаючи на такий поважний вік, факультет постійно в русі, тут постійно виникає щось нове. Маємо нову сучасну спеціальність «Кібербезпека», за якою вже проводимо конференцію і чекаємо на фахівців з усієї країни, та «Соціологія економічної діяльності». З вашою допомогою відкрили першу в країні SMART-бібліотеку. Усе це завдяки тому, що колектив охоче шукає нове, інноваційне. Тож бажаю студентам з користю використати надані можливості та час. Зі святом!».

Теплими словами звернувся до аудиторії декан ФОАІС Харченко Олександр Анатолійович. Згадав досягнення факультету за останні три роки та подякував партнерам: «Дякую, шановні партнери, що ви з нами, що допомагаєте готувати висококваліфікованих фахівців. Дякую нашим креативним, талановитим, відповідальним студентам. Це свято передусім для вас. Зі святом усіх нас, колеги!».

Привітати факультет завітали також:

  1. Вашека Галина Володимирівна – заступник голови Державної аудиторської служби України, яка привітала університет зі святом та вручила ректору А. А. Мазаракі пам'ятну листівку від імені голови Державної аудиторської служби України Лідії Гаврилової;
  2. Дяденко Микола Сергійович – менеджер департаменту фінансового консалтингу "Grant Thornton Ukraine";
  3. Максимець Єлизавета – керівник напряму рекрутменту та розвитку бренду роботодавця "Ernst&Young" в Україні;
  4. Мельниченко Ірина Віталіївна – керуючий партнер ICU, фінансовий директор "Astra Group Limited";
  5. Слободянюк Зоя Василівна – директор газети «Все про бухгалтерський облік», яка вручила університету подяку за професійну та відповідальну підготовку майбутніх фахівців;
  6. Брагар Наталія Олександрівна – сертифікований аудитор, ключовий партнер з аудиту аудиторської фірми «Капітал Груп»;
  7. Якобчук Сергій – сертифікований аудитор, партнер, виконавчий директор "HLB UKRAINE LLC";
  8. Аладьїн Ігор Андрійович – фахівець із розвитку персоналу ТОВ «M.E.ДОК»;
  9. Сахно Яна Сергіївна – сертифікований аудитор, менеджер з аудиту "Grant Thornton Ukraine".

Олександр Анатолійович нагородив партнерів почесними грамотами за вагомий внесок у підготовку фахівців, творчу та плідну співпрацю та номінантів-студентів премії «ФОАІС – найактивніші-2019».

Голова ради студентського самоврядування ФОАІС Антоневич Марія нагородила від імені студентства викладачів та «За безмежну любов до рідного факультету» декана Олександра Анатолійовича.

Творча програма була різноманітною та неймовірно захоплюючою, адже занурила глядачів у різні епохи та культури. Очима невідомого археолога студенти намагалися передати всі барви життя, різноманіття світу та його історичне й культурне багатство. І це їм вдалося!

Сови ФОАІС закохали в себе і у світ!

21.03.2019
42265
2436
остання редакція 01.04.2019
433884