logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Про сучасні технології кіберзахисту від визнаних професіоналів

Загальна інформація

Питання кібербезпеки як складової інформаційного захисту держави в сучасних умовах є надзвичайно актуальними для України і світової спільноти загалом.

Про різноманітні аспекти протидії кіберзлочинам і технології у сфері захисту кіберпростору йшла мова на зустрічах-лекціях визнаних фахівців у цій галузі зі студентами спеціальностей «Інженерія програмного забезпечення» та «Кібербезпека», які відбулися протягом 18-19 березня 2019 року на кафедрі програмної інженерії та кібербезпеки КНТЕУ.

Студенти і викладачі кафедри мали чудову нагоду поспілкуватися з першим заступником голови громадської спілки «КІБЕРКОВЧЕГ» Олегом Васильовичом Гайдуком, з незалежним експертом з кіберзахисту, дійсним членом Української академії кібербезпеки, директором з розвитку CОO компанії "2ROMAD UKRAINE LLC" Ігорем Миколайовичем Козаченком та з помічником голови Національної поліції, кандидатом технічних наук, старшим науковим співробітником, дійсним членом Української академії кібербезпеки Володимиром Павловичем Звєрєвим.

Зокрема, мова йшла про громадську спілку «КІБЕРКОВЧЕГ», про її роль у впровадженні в Україні сучасних технологій кіберзахисту. Основна мета спілки - надання можливості державі, бізнесу та громадськості не тільки мати майданчик для спілкування, але й упроваджувати практичну взаємодію і співпрацю, результатом якої має стати швидке просування України еволюційним шляхом реформ до цифрової економіки та глобального кіберпростору.

Аудиторії була надана інформація з питань розробки та впровадження програмного й апаратного забезпечення засобів захисту інформації та забезпечення кіберзахисту, які підвищують рівень захисту інформаційних систем та державних інформаційних ресурсів. Про сучасний стан реалізації умов щодо безпечного функціонування кіберпростору, його використання в інтересах особи, суспільства і держави.

Завідувач кафедри програмної інженерії та кібербезпеки професор Криворучко О. В., присутні на зустрічі викладачі та студенти подякували гостям за цікаву і змістовну інформацію та побажали їм успіхів у професійній діяльності.

19.03.2019
42265
1388
остання редакція 27.03.2019
Vega