logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас президента Асоціації UCMItaly Паоло Брешиа: студенти ФРГТБ КНТЕУ вчилися готувати традиційні італійські страви

Загальна інформація

У рамках підписаної угоди про партнерство з організації навчання та виробничої практики між Київським національним торговельно-економічним університетом та Асоціацією UCMItaly за підтримки школи італійської кухні «SettimaLuna – In.Formazione» започатковано серію майстер-класів із приготування традиційних страв середземноморської кухні.

Перший такий захід проведено 22 березня 2019 року президентом Асоціації UCMItaly Паоло Брешиа, який познайомив студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу з приготуванням традиційних видів паст, різотто з використанням італійських продуктів.

Отримані знання і навички студенти зможуть використати під час літньої виробничої практики в готельно-ресторанних комплексах південної частини Італії.

22.03.2019
42265
1219
остання редакція 25.03.2019
Vega