logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Делегація Словацької Республіки: спільній україно-словацькій магістерській програмі бути!

Загальна інформація

У рамках дії угоди про співпрацю між Київським національним торговельно-економічним університетом та Вищою школою економіки та менеджменту (м. Братислава) 25 березня 2019 року КНТЕУ відвідала делегація Словацької Республіки у складі: Станіслав Філіп – віце-ректор Вищої школи економіки та менеджменту (м. Братислава), Любіш Цибак – завідувач відділу управління інформатики Вищої школи економіки та менеджменту (м. Братислава), Маріо Леловскі – перший віце-президент Словацької асоціації інформаційних технологій та перший віце-президент Національної спілки роботодавців Словаччини. Разом зі словацькими колегами університет відвідала Галина Лакуста – виконавчий директор ІТ-асоціації України.

Відбулася зустріч словацької делегації з ректором КНТЕУ Анатолієм Мазаракі та першим проректором університету Наталією Притульською. Під час зустрічі керівництву університету було урочисто вручено диплом про акредитацію в Міністерстві освіти Словаччини спільної україно-словацької магістерської програми "Міжнародна бізнес-аналітика", яку було відкрито з ініціативи кафедри кібернетики та системного аналізу торік у жовтні під час попереднього візиту словацьких колег до КНТЕУ.

Для гостей університету було організовано екскурсію, яку провели декан факультету обліку, аудиту та інформаційних систем Олександр Харченко, координатор міжнародної магістерської програми від КНТЕУ, завідувач кафедри кібернетики та системного аналізу Андрій Роскладка та доцент кафедри кібернетики та системного аналізу Олена Іванова.

Відбулася зустріч керівництва Вищої школи економіки та менеджменту зі студентами магістратури КНТЕУ, що наразі навчаються за спільною магістерською програмою «Міжнародна бізнес-аналітика», які вже влітку цього року розпочнуть навчання у Словаччині.

Також відбулася зустріч словацької делегації зі студентами бакалаврату факультету обліку, аудиту та інформаційних систем, під час якої гості університету виступили з презентацією програми.

Пан Маріо Леловскі наголосив на значному попиті щодо фахівців сфери аналітики та інформаційних технологій у Європі і, зокрема, у Словаччині; розповів про фінансову підтримку Національної спілки роботодавців Словаччини в підготовці ІТ-фахівців. 

Пан Любіш Цибак ознайомив з основними кроками реалізації спільної магістерської програми.

Гості університету відповіли на численні питання зацікавлених студентів і висловили впевненість у подальшій взаємовигідній співпраці між Київським національним торговельно-економічним університетом та Вищою школою економіки та менеджменту (м. Братислава).

25.03.2019
42265
2410
остання редакція 28.03.2019
42265