logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Як змінити туристичний Київ»: цикл лекцій від засновників Heritage Time C. L.

Загальна інформація

У КНТЕУ протягом 19-25 березня 2019 року був проведений цикл лекцій «Як змінити туристичний Київ» від засновників громадської лабораторії Heritage Time та організаторів Всеукраїнського конкурсу на кращу концепцію розвитку історико-культурного та туристичного центру «Річкова брама тисячолітнього Києва» на Поштовій площі в м. Києві Ольги Рутковської, Віталія Білецького та Євгенії Фельдман.

Студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, що навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Менеджмент» (спеціалізація «Туристичний менеджмент») отримали вичерпну інформацію про унікальний історико-культурний потенціал середмістя столиці та проблеми, що наразі існують на шляху його ефективної реалізації. Особливу увагу лектори приділили можливостям якісної трансформації громадського простору Поштової площі, розвитку її туристичної інфраструктури та формування якісного продукту в сегментах пізнавального, спортивного, рекреаційного, івентивного туризму.

Присутні на лекції, крім того, довідались про відкритий у рамках конкурсу «Річкова брама тисячолітнього Києва» щотижневий дискусійний майданчик «Як змінити туристичний Київ на прикладі Поштової площі» у столичному Будинку Архітектора та були запрошені до активної участі в його роботі.

Ініціатор та координатор проведення циклу лекцій доцент кафедри туризму та рекреації Хлопяк Сергій Васильович подякував гостям за їх активну небайдужу позицію у справі збереження для нинішнього та майбутніх поколінь культурної, історичної, архітектурної спадщини нашого улюбленого міста та висловив щиру надію на подальшу плідну співпрацю у цій сфері.

Організатори пропонують усім охочим долучатись до команди конкурсу та дискусійного майданчика. За перебігом його діяльності можна слідкувати на сторінці: https://www.facebook.com/kyivrivergate/

24.03.2019
42265
1374
остання редакція 27.03.2019
Vega