logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День народження факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ

Загальна інформація

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету, який є одним з найкращих факультетів країни, що готує фахівців ресторанно-готельної та туристичної сфери і відомий у всьому світі науковими здобутками та професійною майстерністю викладачів і студентства, 4 квітня 2019 року відсвяткував свій 72 день народження.

Відкрила урочисту частину та з вітальним словом виступила перший проректор Київського національного торговельно-економічного університету, доктор технічних наук, професор Притульська Наталія Володимирівна.     

Зі словами щирої вдячності професорсько-викладацькому складу, працівникам деканату та кафедр, студентству, які є членами великої родини ФРГТБ КНТЕУ, виступила доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, декан факультету Ведмідь Надія Іванівна, людина, яка з року в рік робить його кращим, а студентське життя - неймовірно плідним та цікавим. 

На святі були також присутні партнери, що роблять вагомий внесок у підготовку фахівців ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, які були нагороджені дипломом «Золотий партнер року»:

  • Євгеній Ткешелашвілі - директор Асоціації «Національна туристична організація України»;
  • Антон Тараненко -  начальник Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації;
  • Любов Чуницька - член правління громадської спілки «Український кулінарний союз», заслужений працівник сфери послуг, акредитований суддя WACS, член журі багатьох національних та міжнародних кулінарних змагань, яка люб’язно надала солодкі подарунки для  переможців вперше започаткованої номінації  драйверів нашого факультету -  завідувачів кафедр;
  • Олена Бойко - співорганізатор провідного і єдиного національного туристичного оператора України - ТОВ «Тревел Профешенл Груп», який цього року святкує 10-річчя з часу створення;
  • Ірина Джулай – операційний директор готельного оператора «DEOL PARTNERS»;                                     
  • Леся Сухенко – керівник відділу маркетингу і реклами компанії «Новий проект» - комерційне обладнання для торгівлі і ресторанного бізнесу;
  • іноземне підприємство з послуг глобальної системи бронювання (GDS) для індустрії транспорту і туризму у сфері маркетингу, продажів і дистриб'юції - «Амадеус Україна».

Подякою за високі досягнення в науковому, громадському і культурно-масовому житті факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та цінними подарунками від Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації, які вручав Антон Тараненко, були нагороджені найактивніші студенти факультету.

Святкова частина була не менш феєричною та захопливою і відповідала гаслу: «Ми сучасні, але поважаємо традиції!». Глядачі були зачаровані українським гопаком та сучасними мелодіями і танцями, які нікого не залишили байдужими.

Усі учасники свята доклали зусиль та показали професійну майстерність студентів у випіканні пиріжків та смаколиків, представили наукові здобутки викладачів та студентів, провели презентацію спеціальностей та спеціалізацій кафедр факультету.

Тож святкування запам'ятається надовго!

Дякуємо кожному, хто взяв участь у підготовці цього феєричного свята, та тим, хто розділив радість святкування Дня народження факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу!

04.04.2019
42265
2345
остання редакція 08.04.2019
433884