logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студентки КНТЕУ на конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»

Загальна інформація

З метою активізації науково-дослідної роботи студентів в КНТЕУ на кафедрі менеджменту КНТЕУ постійно здійснюється науково-дослідна робота студентів за цікавими  науковими напрямами під керівництвом провідних викладачів. Протягом 3-5 квітня 2019 року в Тернопільському національному економічному університеті було проведено підсумкову науково-практичну конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці».

До участі в конкурсі були запрошені автори найкращих робіт, а також їх наукові керівники. За результатами проведення 1-го етапу конкурсу представлені 100 наукових робіт більш ніж із 20 міст України були оцінені за рівнем достовірності інформації та новизни дослідження для визначення переможців та ранжирування місць. Студентами-науковцями порушувались проблеми цифрових змін у HR-практиці та розвитку взаємодії через соціальні мережі, соціального захисту та кадрової безпеки в суспільстві, гендерні аспекти культури, рекрутингу молоді та якості життя тощо.

За підсумками конкурсу студентка 1-го курсу освітнього ступеня «магістр» факультету економіки, менеджменту та психології КНТЕУ, староста 6-ї групи спеціалізації «Менеджмент персоналу» Марія Остапенко отримала диплом другого ступеня, презентувавши наукову доповідь на тему «Технологія тімбілдингу». Під час презентації доповіді студенткою були порушені актуальні проблеми щодо сутності та значення командоутворення (тімбілдингу) в ПІІ «Тойота-Україна», обґрунтовано сучасні методики, що використовуються в практиці роботи з командами провідних українських підприємств, зокрема використанням SCRUM-технологій. Члени комісії дійшли висновку про високий рівень наукової та практичної значущості наданих студенткою рекомендацій керівництву ПІІ «Тойота-Україна» щодо покращення їх соціально-економічних результатів – завдяки впровадженню запропонованих заходів.

Науковий керівник – доцент Ірина Миколайчук, всі викладачі кафедри менеджменту та одногрупники щиро вітають Марію Остапенко із здобутою перемогою та бажають подальших наукових досягнень, успішної роботи в команді та здобуття високого рівня компетентності у сфері професійної діяльності!

04.04.2019
42265
1210
остання редакція 08.04.2019
Vega