logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ХIІI Всеукраїнський круглий стіл «Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи»

Загальна інформація

У рамках реалізації програми стратегічного партнерства та розвитку співпраці закладів освіти з бізнесом 4 квітня 2019 року кафедрою менеджменту КНТЕУ було організовано та проведено ХIІI Всеукраїнський круглий стіл «Якість підготовки менеджерів: принципи, технології, перспективи».

У роботі круглого столу взяли участь представники 12 різних організацій, установ та навчальних закладів, зокрема: Анастасія Рощина та Марк Білім (ТОВ «Емерджекс Бізнес Солюшнз»), Олена Папенкова (ТОВ «Галерея-Алекс»); Валентина Рибак (ТОВ «РІВА СЕРВІС»); Валерія Степова та Інна Храпчинська (ТОВ «Арго-Торгівельна мережа»); Наталія Яцуляк (ПАТ АБ «Південний»); Ольга Халемендик та Наталія Баранова (ТОВ «ЕКО»); Ольга Меженська (ТОВ «Сага Девелопмент»).

Керівник відділу персоналу ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» Наталія Кізенко присвятила свій виступ розкриттю проблем пошуку та залучення на роботу у гіпермаркети «Ашан» молодих фахівців, умовам їх працевлаштування та стажування студентів під час навчання в університеті, наголосила на зацікавленості підприємства у співпраці з КНТЕУ, а також формування ключових компетенцій HR-менеджерів.

Керівник відділу навчання та розвитку персоналу компанії «IDS Aqua Servise» Роман Сторчак ознайомив присутніх з проблемами та можливостями ефективної взаємодії HR-менеджерів як бізнес-партнера підприємства, із ключовими функціями та зобов’язаннями менеджерів з персоналу у розвитку як власних компетенцій, так і співробітників.

Менеджер з впровадження та розвитку продуктів і рішень компанії «Amadeus» Іван Макарчук захопив аудиторію виступом про розвиток кар’єрних компетенцій міжнародних менеджерів у всесвітньовідомій компанії з базовими компетентностями, якими повинні володіти менеджери, які мають бажання успішно професійно розвиватися та здійснити кар’єру в міжнародній компанії.

Керуюча експертно-аналітичного центру міжнародного порталу «HeadHunter Україна» Юлія Дрожжина акцентувала на пошуку сучасними роботодавцями працівників, які володіють soft skills, уміють їх застосовувати незалежно від сфери бізнесу, мають бажання навчатися та змінюватися.

Учасниками круглого столу було ухвалено рішення щодо необхідності зміцнення співпраці закладів вищої освіти та діючих в Україні підприємств та установ у процесі розробки освітньо-професійних та навчальних програм, програм проходження виробничих практик, що дозволять підвищити якість підготовки менеджерів.

Щиро дякуємо всім учасникам круглого столу за цікаві виступи та участь у дискусії і бажаємо подальшої плідної співпраці в напрямі поєднання науки та практики!

05.04.2019
42265
1207
остання редакція 09.04.2019
42265