logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита англомовна дискусія «Health and Environment» від наукового клубу «Start in Science»

Загальна інформація

У КНТЕУ 3 квітня 2019 року відбулася відкрита англомовна дискусія «Health and Environment» від наукового клубу «Start in Science», присвячена відзначенню Всесвітнього дня здоров`я.

Мета проведення: пропагування здорового способу життя, здорового харчування, зацікавлення студентів щодо вивчення та дослідження безпечності, якості харчових продуктів та інших товарів, а також залучення до аналізу та моніторингу стану довкілля.

Модератором дискусії виступила старший викладач кафедри товарознавства, безпечності та якості харчових продуктів Чикун Н. Ю. У своєму зверненні Надія Юріївна відзначила деякі історичні аспекти діяльності Всесвітньої організації охорони здоров`я, активну участь студентів КНТЕУ в щорічних подіях до Всесвітнього дня здоров’я та зазначила актуальність проблемних питань, які запропоновані до обговорення.

Здоров’я – це стан повного фізичного, психічного і соціального благополуччя. Важливими чинниками, від яких залежить здоров’я,  є спосіб життя, стан навколишнього середовища, безпечність та якість харчових продуктів і питної води. Саме ці питання були основними для обговорення під час проведення відкритої дискусії.

Слід відмітити ґрунтовні виступи активістів наукового клубу «Start in Science», зокрема: Каіка Є., Саранцева О., Барміна Б. Також у дискусії взяли участь: Сєдов С., Довженко Д., Маєвська Є., Рекал Д., Єременко І., Талько А. Науковий консультант наукового клубу «Start in Science» Пасальський Богдан Кирилович підбив підсумки дискусії, зазначив, що вивчення структури властивостей хімічних елементів, а також різних речовин та їх ефекту на здоров’я людей є життєво необхідним і актуальним в умовах глобальних екологічних викликів.

03.04.2019
42265
826
остання редакція 08.04.2019
Vega