logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представники КНТЕУ на конференції наукової молоді #YSC 2.0 «Економічне майбутнє України»

Загальна інформація

Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом 5 квітня 2019 року провели конференцію наукової молоді #YSC 2.0 «Економічне майбутнє України».

Відбір учасників відбувався за результатами конкурсу економічних есе «Три ідеї для швидкого економічного зростання України».

Захід відвідали директор Центру бізнес-тренінгу Оксана Кузьменко, викладачі кафедри економіки та фінансів підприємства Галина Лановська та Катерина Багацька, студенти спеціалізацій «Економіка та безпека бізнесу», «Фінансове управління» та англомовної програми «Фінансовий менеджмент».

Головні теми конференції:

  • економічна політика і держуправління,
  • бізнес і підприємництво,
  • особистісний розвиток.

Мета заходу  – допомога талановитій українській молоді стати архітекторами власного майбутнього й успіху країни. Консолідувати інтелект та енергію однодумців навколо ідей збалансованого та соціально орієнтованого економічного розвитку.

YSC 2.0 об’єднав понад 400 талановитих студентів-економістів, викладачів і дослідників з провідних університетів з усієї країни у новому кампусі Unit.Verse першого в Україні інноваційного парку Unit.City (м. Київ, вул. Дорогожицька, 3). У центрі уваги були глобальні тренди і виклики 2019 року, місце України на економічній мапі світу, економічна стратегія держави та секрети успішного підприємництва.

Спікери заходу – провідні міжнародні й українські економісти, науковці, виробники та підприємці, а також народні депутати України, зокрема: співпрезидент Римського клубу (2012-2018 рр.) та співавтор ювілейного звіту РК «Come On!» Ернст Ульріха фон ВАЙЦЗЕКЕР, засновник «Іншого Канону» та автор перекладеної 20-ма мовами книги «Як багаті країни забагатіли і чому бідні залишаються бідними», що входить до ТОП-50 найвпливовіших економічних книг за останні 100 років, професор Ерік РАЙНЕРТ,  президент Української асоціації Римського клубу, народний депутат України, член-кореспондент Всесвітньої академії мистецтв і науки Віктор Галасюк, інвестиційний банкір, власник інвестиційної групи «Merit Investment Group», спеціаліст у галузі альтернативної енергетики, СЕО Unit.City Костянтин Євтушенко, директор «Агентства розвитку Дніпра», директор Інституту Олександра Поля Володимир Панченко та ін.

Конференція завершилась екскурсією по інноваційному містечку Unit.City.

05.04.2019
42265
1065
остання редакція 08.04.2019
433884