logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Імплементація знань у практичні навички»: майстер-клас керівника відділу навчання та розвитку персоналу ПАТ АБ «Південний» Наталії Яцуляк

Загальна інформація

Часи  змін та конкурентної боротьби на ринку вимагають постійного корегування правил гри, які потрібно знати кожному працівнику та яких потрібно дотримуватись, якщо ми хочемо досягнути успіху в житті. Людина, яка прагне до успіху, повинна насамперед замислюватися над питаннями: «Як втілити отримані знання у життя? Які найбільш дієві інструменти зможуть цьому допомогти? Що лежить в основі успішної імплементації знань у практичні навички?».

Про це і не тільки 4 квітня 2019 року студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» різних курсів мали змогу дізнатися на майстер-класі з дисципліни «Управління кар’єрою», який на запрошення кафедри менеджменту провела керівник відділу навчання та розвитку персоналу ПАТ АБ «Південний», бізнес-тренер та практик із 20-річним досвідом роботи Наталія Яцуляк.

Під час лекції спікер розповіла студентам про особливості пошуку та відбору працівників за компетенціями на посади різних рівнів, сучасні вимоги до цих професій, які зміни і виклики чекають на них через рік, два, п'ять, і як слід готуватися до них вже сьогодні. Студентам було цікаво дізнатися про життєвий шлях пані Наталі, умови досягнення визнання у сфері HR-менеджменту та особливості роботи в команді. Лектор продемонструвала студентам тематичні кейси за різними методиками, поділилася секретами успішного втілення знань у практичний досвід, а також порадами для успішної реалізації кар’єри.

Студенти та присутні на лекції викладачі кафедри менеджменту (Миколайчук І.П., Силкіна Ю.В.) ставили різні питання лектору про інформаційне забезпечення системи управління розвитком персоналу та індивідуальний план розвитку, особливості проведення тренінгів із працівниками різних посад з метою розвитку їх компетентностей. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді.

Щиро дякуємо Наталії Яцуляк за цікавий майстер-клас та запрошуємо на нові зустрічі!

04.04.2019
433884
1282
остання редакція 08.04.2019
Vega