logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Марафон "ZAMMLER's logistics experience for Z-generation" триває!

Загальна інформація

Учасники марафону "ZAMMLER's logistics experience for Z-generation" 11 квітня  2019 року успішно пройшли його 2-й етап, відвідавши складський комплекс "ZAMMLER"  у с. Красилівка.

Екскурсію по складу для студентів провів Руслан Пєрєвєрзєв, директор з контрактної логістики компанії "ZAMMLER". Надзвичайно професійно та доступно й цікаво Руслан Пєрєвєрзєв ділився своїм колосальним досвідом управління складською логістикою. Учасники занурились у світ технологій, процесів, систем організації та управління величезного механізму складського господарства і доповнили свої, вже здобуті в університеті, знання про характеристики складів класу А низкою тонкощів у конструкції складських будівель. Вони дізнались, наприклад, про призначення зенітних вікон (не лише для димовідведення, а й для економії електроенергії під час освітлення приміщень), про облаштування конструкції воріт для приймання і відвантаження товарів вирівнюючими платформами, про призначення розмітки на підлозі, про те, як планувати і від чого залежать параметри конструкцій стелажних систем, про види навантажувально-розвантажувальної техніки, зокрема, на власні очі побачили в дії навантажувачі типу Clamp, які вправно переміщували по складу великогабаритну побутову техніку.

Багато цікавинок дізнались учасники марафону і про особливості роботи з клієнтами складу, специфіку технологій fulfillment у роботі в сегменті В to B електронної торгівлі.

І найголовніше, студенти мали змогу разом з експертом і професіоналом думати й уявляти, як все відбувається на складі, які наслідки може мати кожне рішення. Адже найменша помилка, за словами  Руслана Пєрєвєрзєва,  що вимірюється копійками чи секундами, у масштабах діяльності складського комплексу може стати багатотисячними або навіть і мільйонними витратами і збитками.

Наприкінці екскурсії учасники дізнавались про особливості роботи персоналу складу, про кар’єрні перспективи у складській логістиці. Представники компанії "ZAMMLER" люб’язно запросили студентів пройти стажування на складському комплексі, адже професійний логіст має особисто відчути, побачити і спробувати всі логістичні процеси й операції.

Попереду фінальний  етап.

11.04.2019
42265
1139
остання редакція 16.04.2019
Vega