logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Леви запалили: День народження факультету економіки, менеджменту та психології

Загальна інформація

Повний зал шокованих глядачів, шалені оплески та сльози радості на очах – так пройшов День факультету економіки, менеджменту та психології. Леви запалили сцену й не залишили нікого байдужим!

Зворушливим виконанням гімну факультету студенти відразу наповнили залу "сімейною" атмосферою, їм підспівували всі глядачі концерту.

Офіційна частина почалася з виступу першого проректора з науково-педагогічної роботи Притульської Наталії Володимирівни. Вона щиро привітала ФЕМП з Днем народження, відмічаючи його винятковість як одного з найстарших факультетів університету. Також Наталія Володимирівна додала, що ректор, який, на жаль, не зміг бути присутнім на концерті, приєднується до її слів та бажає факультету і далі розвиватися та ніколи не втрачати своєї унікальної теплоти.

Підхопив естафету поздоровлень улюблений декан Міняйло Олександр Іванович. Він, із фірмовою теплою посмішкою на обличчі, привітав рідний факультет та запевнив кожного, що ФЕМП не збирається зупинятися на досягнутому і має дуже багато планів на майбутнє! Його слова були підтримані бурхливими оплесками в залі. Згодом Олександр Іванович із задоволенням нагородив найбільш активних студентів почесними грамотами, що ще більше надихнуло на плідну творчу та наукову працю на факультеті.

Не забув ФЕМП і про добру традицію університету – найкращі викладачі як факультету, так і КНТЕУ були нагороджені в номінаціях: "Міс Ідейність”, "Геніальний викладач" та багато інших.

Святковий концерт вразив кожного своєю унікальною темою - “Знайди гармонію на ФЕМП". Чотири стихії, поєднані таємничим п’ятим елементом ефіром (алюзія на п’ять кафедр факультету) – усі вони були чудово зображені в неймовірних хореографічних номерах та зворушливих піснях. Також варто відзначити прекрасну акторську гру та майстерно написаний студентами сценарій.

Вистачало і дійсно непередбачуваних моментів: чого тільки варта зненацька розтрощена скрипка під час одного з номерів!

Підсумовуючи, ФЕМП виправдав свою лев’ячу натуру та вогняно-червоний колір, вразивши абсолютно кожного та залишивши незабутні емоції.

Факультет щиро дякує кожному, хто брав участь у підготовці до цього свята, та попереджує, що це тільки початок!

11.04.2019
433884
2350
остання редакція 15.04.2019
Vega