logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич відвідала Бурштинський торговельно-економічний коледж КНТЕУ

Загальна інформація

У рамках робочого візиту на Івано-Франківщину 16 квітня 2019 року Бурштинський торговельно-економічний коледж КНТЕУ відвідала Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Під час зустрічі зі студентами та колективом Лілія Михайлівна високо оцінила діяльність педагогічних працівників та директора коледжу зокрема. Вона зазначила, що Бурштинський торговельно-економічний коледж КНТЕУ є базовим на Прикарпатті з підготовки фахівців за двома освітньо-кваліфікаційними рівнями: молодших спеціалістів та кваліфікованих робітників. Водночас директор коледжу Андрій Козак ознайомив присутніх із діяльністю коледжу та його досягненнями. У теплій і дружній атмосфері були обговорені питання, що цікавили педагогів та студентів, а саме можливість для розвитку коледжу після прийняття Закону України «Про фахову передвищу освіту».

Перебуваючи в коледжі, Лілія Михайлівна відвідала навчальну лабораторію «Виробництва харчової продукції», де студенти під керівництвом майстра виробничого навчання Надії Мислюк провели майстер-клас з приготування англійського десерту «Трайфл» та австрійського десерту «Павлова». У майстер-класі взяли участь заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів, директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віктор Кімакович та заступник  директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Сташків.

Голова трудового колективу Людмила Брагінцева від імені колективу подякувала Міністру освіти і науки України, яка  справила враження на учасників зустрічі своєю толерантністю, тактовністю і компетентністю в широкому колі питань діяльності закладів освіти.

Після зустрічі викладачі і студенти мали нагоду зробити спільне фото з Міністром освіти і науки України.

16.04.2019
42265
2082
остання редакція 18.04.2019
42265