logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Global Mentory Institute сприяє актуалізації навчальних програм КНТЕУ

Загальна інформація

З ініціативи ректора Київського національного торговельно-економічного університету, доктора економічних наук, професора Анатолія Антоновича МАЗАРАКІ з метою актуалізації навчальних програм, що мають торговельне спрямування, був проведений цикл воркшопів з навчальної дисципліни «Категорійний менеджмент».

Цикл воркшопів був реалізований у рамках навчального проекту #GlobalMentoryInstitute, що проходить у КНТЕУ за ініціативою міжнародного експерта та економіста Ігоря ГАРБАРУКА.

Категорійний менеджмент, як сучасний підхід до управління товарним асортиментом, є вкрай важливою дисципліною, якою фахово мають оволодіти майбутні професіонали сфери торгівлі. Перед студентами протягом 3-ьох тижнів поспіль виступали практики сфери торгівлі, які є найкращими експертами саме з цієї спеціальності.

29 березня відбулась відкрита зустріч з експертом в галузі торгівлі Оксаною КАБАЦІЙ.

Тема її зустрічі "Категорійний менеджмент як загальний інструментарій для торговельних підприємств та їх постачальників" - дозволила слухачам осягнути, як саме взаємодія в процесі формування збалансованого асортименту роздрібної мережі з виробником впливає на задоволеність кінцевого клієнта.

Спікер  відзначила, що студенти нашого університету вразили її рівнем своєї компетентності, тим як вони реагували на специфічну профільну інформацію, якою вона з ними ділилась, як висловлювали свою думку та вели професійний діалог!


5 квітня відкриту зустріч у форматі workshop для студентів та викладачів КНТЕУ провела заступник генерального директора ТОВ «Супермаш» з торгівлі та маркетингу -  Леся ІВАНЧЕНКО.


Вона розповіла студентам та викладачам університету про еволюцію PRIVATE LABEL в Україні та поділилась власними практичними напрацюваннями та секретами, що стосуються випуску продукції – від розробки до впровадження!

Спікер  подякувала університету за можливість поділитись реальними знаннями та навичками зі студентами та професорсько-викладацьким складом КНТЕУ! А також відзначила, що разом з колегами, які прийшли на воркшоп, побачила в нашому університеті середовище для формування інноваційних знань, здатних забезпечити проривний розвиток української економіки через навчання студентів в абсолютно передових з наукової та комерційної точки зору проектах! 


12 квітня зустріч зі студентами та викладачами університету провела бізнес-тренер, консультант з питань підвищення прибутковості роздрібної мережі, впровадження категорійного менеджменту і управління товарними запасами - Світлана ДМИТРІЄВА.

Свій виступ спікер присвятила темі "Категорійний менеджмент - ключ до успішної кар'єри!".

Разом із практичним завданням, яке нарівні виконували, а потім і презентували як студенти, так і викладачі університету, спікер розповіла: чому саме категорійний менеджмент використовують кращі світові компанії; які ключові показники ефективності і принципи управління роздрібним бізнесом; яких саме фахівців у сфері торгівлі не вистачає і скільки вони коштують на ринку; як освоїти професію категорійного менеджера і стати затребуваним на сучасному ринку праці.

Цикл воркшопів з категорійного менеджменту був цікавий для активної молоді, яка вже на студентській лаві думає про кар'єру продавця, менеджера, закупника, директора та власника мережі роздрібних магазинів та хоче фахово оволодіти специфікою бізнесу і сучасними стандартами управління торговельним підприємством!

12.04.2019
42265
1470
остання редакція 24.04.2019
Vega