logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Здоров’я школярів – чинник їх успішного майбутнього!

Загальна інформація

Викладачі КНТЕУ приділяють багато уваги не лише проведенню навчального процесу, але й розповсюдженню корисної інформації, що стає в пригоді для молодого покоління – майбутніх студентів університету.

З цією метою 23 квітня 2019 року в ЗЗСО №235 ім. В. Чорновола відбувся виїзний майстер-клас про джанк-фуд (їжу-сміття) і фаст-фуд (швидку їжу) у рамках Консумерфест-КНТЕУ 2019, який провели доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ Олександра Віталіївна Бабій і доцент кафедри менеджменту КНТЕУ Михайло Іванович Волобуєв.

На початку зустрічі О. В. Бабій провела опитування учнів про їхні вподобання щодо їжі та знання про раціональне харчування. Учні 9-10 класів продемонстрували свою обізнаність про корисну їжу, але зізналися, що полюбляють фаст-фуд. Олександра Віталіївна розповіла про ризики, якщо часто вживати швидку їжу. Пан Волобуєв акцентував на професіях, які можна здобути навчаючись у Київському національному торговельно-економічному університеті.

Лекція пройшла досить жваво, у форматі співбесіди, спонукаючи школярів до роздумів про раціональне харчування, а декого – про вибір майбутньої професії.

Наприкінці зустрічі викладачам університету подякували присутні керівники школи директор В. В. Гордійчук та завуч А. І. Штефан за цікаву та змістовну зустріч.

23.04.2019
433884
1871
остання редакція 24.04.2019
Vega