logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оцінка освітньо-наукової програми 051 «Економіка» міжнародними експертами

Загальна інформація

Протягом 17-18 квітня в КНТЕУ відбулися заходи щодо оцінки якості освітньо-наукової програми 051 «Економіка» в межах процедури її міжнародної акредитації. Заходи відбулися в рамках багатостороннього Erasmus+ проекту «Стимулювання інтернаціоналізації досліджень шляхом запровадження системи забезпечення якості третього рівня вищої освіти у відповідності до європейських вимог» (C3QA) і Тристоронньої угоди про оцінку і акредитацію освітньо-наукової програми між КНТЕУ, Фондом «Французький університет Вірменії» та Вищою Радою з питань оцінки наукових досліджень та вищої освіти Франції.

Експертна комісія у складі представників Французького і Монгольського агентств забезпечення якості вищої освіти, вірменського і французького академічних експертів, а також українських представників із середовища студентства (3 рівень вищої освіти) і роботодавців провела зустрічі з усіма стейкхолдерами освітньо-наукової програми КНТЕУ 051 «Економіка», в тому числі з членами Вченої ради КНТЕУ, групи забезпечення освітньо-наукової програми 051 «Економіка», аспірантами, їх науковими керівниками, рецензентами дисертаційних досліджень аспірантів і викладачами освітньо-наукової програми 051 «Економіка», представниками відділу аспірантури та докторантури, спеціалізованих вчених рад КНТЕУ, Центру розвитку кар’єри, відділу міжнародних зв’язків, партнерами КНТЕУ з числа наукових установ, бізнес-партнерами КНТЕУ тощо.

Крім того, в рамках візиту членів експертної комісії до КНТЕУ відбулася їх зустріч з представниками Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти України (НАЗЯВО) та Міністерства освіти та науки України. Зустріч модерувалася координатором Еразмус+ Проекту (C3QA) Араіком Навояном. На ній обговорювалися перспективи долучення НАЗЯВО до Проекту як виконавця і як бенефеціара. Прийнято рішення щодо подальшої співпраці в контексті підготовки пропозицій до проекту Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти.

18.04.2019
433884
1921
остання редакція 25.04.2019
433884