logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності»

Загальна інформація

На базі кафедри менеджменту Київського національного університету технологій та дизайну Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 25 квітня відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2018–2019 н.р. зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності» та присвячена йому науково-практична конференція.

Протягом першого етапу галузева конкурсна комісія розглянула 76 поданих наукових робіт від 89 авторів, які надійшли з 35 вищих навчальних закладів України та здійснила їх подвійне рецензування. За результатами подвійного рецензування сформовано рейтинговий список наукових робіт, до складу якого увійшла також наукова робота студентів освітнього ступеня «магістр» на тему «Формування інноваційної політики підприємства», яку виконали спільно студентки освітнього ступеня «магістр» зі спеціалізації «Управління бізнесом» Ольга Суліменко та зі спеціалізації «Менеджмент інноваційної діяльності» Анна Чернишева.

У підсумковій конференції взяла участь Ольга Суліменко, яка змогла достойно та на високому фаховому рівні презентувати результати спільної наукової праці та за підсумками конкурсу була нагороджена дипломом І ступеня, змагаючись зі студентами закладів вищої освіти Києва, Херсону, Полтави, Житомира та інших міст України.

Також були відзначені подяками за високий рівень теоретичної підготовки студентки до участі у конкурсі та за високий професіоналізм і активну роботу у складі галузевої конкурсної комісії під час ІІ етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2018–2019 навчального року зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності» науковий керівник студентів – доцент кафедри менеджменту КНТЕУ І. П. Миколайчук та за роботу в журі конкурсу – доцент кафедри менеджменту І. М. Підкамінний.

Викладачі кафедри менеджменту КНТЕУ та одногрупники пишаються науковою відзнакою студентки і щиро вітають Ольгу та її наукового керівника з високим результатом, бажають їм творчої наснаги й подальших наукових звершень та цікавих спільних проектів!

25.04.2019
433884
2057
остання редакція 06.05.2019
Vega