logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога на 13-ому Міжнародному фестивалі кулінарного мистецтва "Montenegro-2019"

Загальна інформація

У місті Будва в Чорногорії протягом 22-25 квітня 2019 року відбувся 13-й Міжнародний фестиваль кулінарного мистецтва "Montenegro-2019" у м. Будва, Чорногорія. В конкурсі брали участь кулінари із 10 країн світу. Оцінювало майстерність учасників журі у складі всесвітньо відомих  шеф-кухарів, членів WACS.

Команда молодих кулінарів Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) виступала у складі Совяка Володимира та Москаленко Владислава (ФРГТБ), Чалої Ангеліни (ФМТП). Керівником команди була доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Кочерга В. І. Команда КНТЕУ брала участь у змаганнях та отримала:

  • у номінації "Краща школа" – І місце та нагородження золотою медаллю, 
  • у номінації "Страви з риби" Совяк Володимирзолото, Чала Ангелінабронза,
  • у номінації "Страви з м'яса" Москаленко Владиславсрібло.

Боротьба за визнання була напруженою! Але, незважаючи на напруженість роботи, студентами була продемонстрована фахова майстерність та креативність у вирішенні поставлених завдань!  За оцінками журі страви визнані гармонійно вишуканими та смачними!

За підтримку і надання можливості професійного самоствердження та  можливість взяти участь у конкурсі команда завдячує ректору університету А. А. Мазаракі.

Молодим кулінарам бажаємо досягти найвищих професійних висот і успіхів у обраній спеціальності!

25.04.2019
42265
2239
остання редакція 08.05.2019
42265