logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підсумки другого туру Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

Загальна інформація

На базі КНТЕУ 11 травня відбувся другий очний (основний) тур Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології», у якому взяли участь школярі з середніх загальноосвітніх і спеціалізованих шкіл та вищих професійних училищ з різних міст та сіл України, як-от Київ, Кривий Ріг, Полтава, Волноваха, Ірпінь, Біла Церква, Трипілля тощо.

Результати тестування були перевірені поважним журі кафедри технології і організації ресторанного господарства у складі:

  • Гніцевіч В. А. – д.т.н., професор (голова журі);
  • Васильєва О. О. – к.т.н., доцент (секретар журі);
  • Левандовський Л. В. – д.т.н., професор;
  • Карпенко П. О. – д.т.н., професор.

Під час перевірки журі результатів тестування, групі учасників була запропонована екскурсія університетом, яку провели доценти кафедри Вітряк О. П. та Литвиненко Т. Є. Майбутні абітурієнти ознайомилися з лекційними аудиторіями корпусів А та Б, лабораторіями корпусу Е, бібліотечним корпусом, KNUTE HUB, численними кафе, ландшафтним парком студентського містечка тощо.

Наприкінці екскурсії учасникам другого туру олімпіади запропонували традиційний гостинний чай у лабораторії Е-3 корпусу Е. Учасники залюбки поласували смачними десертними стравами, приготовленими студентами спеціальності 181 «Харчові технології» під керівництвом викладачів кафедри та завідувачів лабораторій. 

У лабораторії Е-4 декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ведмідь Н. І. привітала присутніх з вдалим фіналом, а директор Центру профорієнтаційної роботи Ярошенко Л. В. ознайомила майбутніх абітурієнтів з подальшими кроками на шляху вступної кампанії 2019 р. до КНТЕУ.

Завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства д.т.н., професор Кравченко М. Ф. озвучив результати тестування, поздоровив майбутніх абітурієнтів із вдалим закінченням марафону Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» і вручив іменні сертифікати, підписані ректором КНТЕУ А. А. Мазаракі, якими засвідчено їх участь та отримання відповідної кількості набраних балів до оцінки зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Переможці подякували організаторам олімпіади та членам журі і завірили в тому, що інформація про участь в олімпіаді буде доведена до відома керівництва закладів середньої освіти, де вони навчаються. 

10.05.2019
433884
2389
остання редакція 14.05.2019
Vega