logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студентів ФРГТБ КНТЕУ у професійних змаганнях з кулінарного мистецтва "EPAD BestCookFest Izmir" у м. Ізмір, Туреччина

Загальна інформація

Протягом 2-5 травня 2019 року студенти факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університетуОлександр Венглінський, Андрій Шкапоїд, Назар Беркун під керівництвом завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства Михайла Кравченка брали участь у змаганнях ІІІ Міжнародного гастрономічного фестивалю "BestCookFest Kemalpasa Epad" в м. Ізмір (Туреччина). Організатори фестивалю – Егейська асоціація шеф-кухарів спільно із Українським кулінарним союзом.

Про престижність цього фестивалю свідчить той факт, що в змаганнях взяли участь конкурсанти і шеф-кухарі з 15 країн світу:  Туреччини, Монголії, Румунії, Ізраїлю, Узбекистану, Південної Кореї, Китаю, Палестини, України та ін. До складу міжнародної суддівської колегії фестивалю увійшли всесвітньовідомі шеф-кухарі та професіонали ресторанної справи, зокрема Кравченко Михайло Федорович, д.т.н., професор зав. кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ.

Подія у сфері ресторанних технологій для Junior (студентів) та Senior (професіональних шеф-кухарів) мала за мету об’єднати учасників із різних країн для підвищення рівня професійної майстерності, опановування нового  досвіду у світі кулінарії. Протягом чотирьох днів учасники кулінарних змагань презентували свої професійні навички і кулінарну фантазію, а професійне журі оцінювало кращих із кращих.

У номінації "Краща команда юніорів. Чорна скринька" команда Київського національного торговельно-економічного університету у складі студентів Олександра Венглінського, Андрія Шкапоїда, Назара Беркуна посіла ІІ місце, а її члени нагороджені срібними медалями.

У номінації "Страва з риби" Олександр Венглінський та Андрій Шкапоїд отримали золото, а Назар Беркунсрібло. У номінації "Страва з м'яса" Олександр Венглінський виборов золото, а Андрій Шкапоїд - бронзу.

Вітаємо команду із виступом та перемогою, бажаємо нових творчих злетів та перемог!

05.05.2019
42265
1860
остання редакція 14.05.2019
Vega