logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога ФРГТБ КНТЕУ на професійних змаганнях з карвінгу «Carving Festival of Laughter» (м. Габрово, Болгарія)

Загальна інформація

Студент факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету Максим Гейко («Готельно-ресторанна справа», 1 курс, 10 група) протягом 18-19 травня 2019 року брав участь у професійних змаганнях з карвінгу «Carving Festival of Laughter» у рамках Міжнародного фестивалю гумору та сатири (м. Габрово, Болгарія). Організатори фестивалю – громадська асоціація «Болгарська асоціація карвінгу».

У змаганнях взяли участь  конкурсанти з Болгарії, Китаю, Сербії, Македонії, України. До складу міжнародної суддівської колегії фестивалю увійшли всесвітньовідомі професіонали ресторанної справи, зокрема неодноразова чемпіонка Кулінарної Олімпіади в номінації «Квіти з цукру», член журі міжнародних змагань з кулінарного і кондитерського мистецтва Марія Шрамко, президент громадської асоціації «Болгарська асоціація карвінгу» Веселіна Славчева, професор кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Діна Федорова.

Подія у сфері ресторанних технологій мала за мету об’єднати учасників із різних країн для підвищення рівня професійної майстерності, опановування нового досвіду у світі кулінарії. Протягом двох днів учасники кулінарних змагань презентували свої професійні навички і фантазію.

У номінації «Квіти з цукру» студент Київського національного торговельно-економічного університету Максим Гейко посів І місце і  нагороджений золотою медаллю, а Київський національний торговельно-економічний університет – Кубком за активну співпрацю та значний внесок у розвиток міжнародного кулінарного мистецтва.

Крім того, делегація України у складі 5 осіб – студента і викладача КНТЕУ, членів Українського кулінарного союзу мала честь взяти участь у заходах Карнавалу Гумору і Сатири у м. Габрово та разом із габровцями пройти святковою колонною центральними вулицями міста. Ми отримали незабутні враження та яскраві позитивні емоції. Дякуємо Муніципалітету м. Габрово та особисто пані Тетяні Христовій, громадській асоціації «Болгарська асоціація карвінгу» та її президенту Веселіні Славчевій, усім організаторам і спонсорам фестивалю, зокрема готелю «Незабравка», за гостинний прийом, приємне спілкування, позитивні емоції!

Вітаємо Максима із перемогою та бажаємо нових творчих досягнень, а кафедрі технології і організації ресторанного господарства – подальшої активної праці та творчого натхнення студентів, розвитку їх професійних знань та навичок, креативного мислення, виявлення прихованих талантів!

19.05.2019
42265
2095
остання редакція 27.05.2019
Vega