logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

У КНТЕУ відбулося вручення дипломів освітнього ступеня "Бакалавр"

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 25 червня 2019 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврів денної форми навчання 2019 року.

Протягом чотирьох років КНТЕУ був для нинішніх бакалаврів домівкою, де поряд завжди були щирі друзі та мудрі викладачі. Ми разом йшли до обраної мети і сьогодні наші спільні мрії збулися! Найкращий університет України випустив нову когорту фахівців!

Загалом виконали освітню програму та успішно пройшли атестацію 1670 випускників-бакалаврів КНТЕУ денної форми навчання. Диплом бакалавра з відзнакою здобули 89 випускників.

За факультетами:

  • факультет обліку, аудиту та інформаційних систем (ФОАІС) - отримали дипломи 239 бакалаврів (зокрема з відзнакою – 8)  Відео заходу;
  • факультет економіки, менеджменту та психології (ФЕМП) – 247 бакалаврів (зокрема з відзнакою - 14) Відео заходу;
  • факультет торгівлі та маркетингу (ФТМ) – 335 бакалаврів (зокрема з відзнакою - 15) Відео заходу;
  • факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу (ФРГТБ) – 329 бакалаврів (зокрема з відзнакою - 17) Відео заходу;
  • факультет фінансів та банківської справи (ФФБС) – 193 бакалаврів, (зокрема з відзнакою - 5) Відео заходу;
  • факультет міжнародної торгівлі та права (ФМТП) – 327 бакалаврів (зокрема з відзнакою - 30) Відео заходу.

Урочистості відкрив випускник КНТЕУ 1972 р., доктор економічних наук, професор, академік національної Академії педагогічних наук, заслужений діяч науки і техніки України, ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі. Теплими та натхненними словами він привітав нещодавніх студентів, побажав тільки перемог у дорослому житті, гарної долі та звершень на професійному шляху і зауважив, що шлях кожного випускника тільки починається, а навчатися слід усе життя! 

Першим дипломи про вищу освіту вручено студентам, які за результатами навчання отримали диплом із відзнакою та брали активну участь у громадському, науковому, культурно-масовому та спортивному житті університету Відео вручення:

Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Факультет економіки, менеджменту та психології
Факультет торгівлі та маркетингу
Факультет обліку, аудиту та інформаційних систем
Факультет фінансів та банківської справи

Чуттєві слова вдячності і натхнення висловила від імені студентів ФМТП Стронська Тетяна, яка вже четвертий рік поспіль є невід’ємною частиною студентського самоврядування факультету, обіймала посаду голови культурно масового сектору і є однією з найбільших мотиваторів факультету, що запалює кожного першокурсника до нових звершень.

Випускників привітав декан факультету міжнародної торгівлі та права Пальчук Петро Миколайович та натхненними словами побажав сміливо йти по життєвому шляху.

З привітальною промовою від імені студентства ФЕМП виступили голова РСС факультету Сакевич Микита, староста курсу Кострова Катерина, та Мостова Ірина зі Снаговським Артуром.

Декан факультету економіки, менеджменту та психології Міняйло Олександр Іванович побажав випускникам натхнення, щирого кохання, вірних друзів. А також порадив зробити правильний вибір на своєму професійному шляху та не нехтувати шансом стати магістрантом найкращого університету нашої країни.

Культурна програма свята стала надзвичайно чуттєвим подарунком батькам, викладачам та усім присутнім від імені випускників, адже усі музичні номери лунали саме від них. Творчі вогники запалювали: Нікіта Пєхота, Марія Завірюха, Артур Бегджанян.

На факультеті  ресторанно-готельного та туристичного бізнесу дипломи бакалаврів здобули випускники спеціальностей «Менеджмент», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Технології в ресторанному господарстві». 

Декан ФРГТБ Ведмідь Надія Іванівна привітала випускників та запросилда до магістратури: «Ми усвідомлюємо, що сьогоднішній роботодавець хоче бачити фахівців, що володіють не тільки професійними компетенціями і навичками, а й рядом особистісних якостей: умінням працювати в команді, ухвалювати рішення і брати на себе відповідальність. З цього приводу зазначу, що міжнародна виробнича практика для магістрів формує такі уміння фахівця, так як вона не тільки дає можливість отримання практичних знань і навичок у сфері гостинності та туризму, а також удосконалення іноземних мов, пізнання звичаїв і культури країн, отримання незабутніх вражень та головне, забезпечення мобільності наших студентів». 

26 червня естафету прийняв факультет фінансів та банківської справи. Звертаючись до випускників, декан факультету Канєва Тетяна Володимирівна зазначила: «Девіз факультету – ФФБС з любов’ю! Де б Ви не працювали, з ким би Ви не спілкувались, завжди робіть це з любов’ю!».

Факультет обліку, аудиту та інформаційних систем сьогодні відпускав у доросле життя фахівців за напрямами підготовки «Облік і аудит» (спеціалізації: «Облік і аудит в підприємництві», «Державний фінансовий контроль», «Аудиторська діяльність в приватному секторі»), «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Програмна інженерія».

Декан ФОАІС Харченко Олександр Анатолійович теплими та натхненними словами привітав нещодавніх студентів, побажав міцного здоров’я, гарної долі та звершень на професійній ниві і зауважив, що шлях кожного випускника тільки починається, тому запрошуємо і чекаємо випускників у магістратурі КНТЕУ.

Випускників від імені викладачів також привітали завідувач кафедри програмної інженерії та кібербезпеки, д.т.н Криворучко О. В.; завідувач кафедри обліку та оподаткування ФОАІС, д.е.н  Фоміна О. В., завідувач кафедри фінансового аналізу та аудиту, д.е.н  Назарова К. О.

Зі словами подяки від студентів виступила випускниця Мотозюк Віта.

Дорогі випускники! Перед Вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність Вам допоможуть знання, уміння та навички, отримані у стінах нашого університету. Чекаємо на вступі до магістратури!

25.06.2019
42265
7649
остання редакція 02.07.2019
shestack