logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Чемпіонат України з легкої атлетики: переможні результати студентів КНТЕУ

Загальна інформація

Протягом 25-26 липня 2019 року в  м. Луцьк відбувся командний Чемпіонат України з легкої атлетики. У перший день змагань новоспечені бакалаври КНТЕУ здобули 4 медалі. Маємо такі результати на дистанції 3000 метрів:

  • Шкурко Вікторія ​з бігу на 3000 метрів посіла 1 місце серед молоді та 2 місце серед дорослих, з особистим рекордом (9:28.30);
  • Ястреб Ярослава на дистанції 3000 метрів з перешкодами 1 місце серед молоді та 2 місце серед дорослих, з особистим рекордом (10:44.26).

Наступного дня обидві спортсменки КНТЕУ змагалися на дистанції 5000 метрів, де перемогу здобула Шкурко Вікторія, відібравшись на командний чемпіонат Європи (Суперліга), який незабаром (9-11 серпня 2019 року) відбудеться у м. Бидгощ (Польша).
Ястреб Ярослава посіла 2 місце серед молоді покращивши особистий результат на пів хвилини.
Отже, за підсумками цих змагань на рахунку легкоатлеток КНТЕУ 7 медалей!

Студенти-легкоатлети Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) на кожному старті сезону встановлюють особисті рекорди, завойовують призові місця на чемпіонатах України та представляють нашу країну на Європейських стартах.
Нагадаємо, що Вікторія Шкурко два тижні тому (11-14.07.19р.) представляла нашу країну на Чемпіонаті Європи серед молоді у м. Ельве ( Швеція ), з особистим рекордом, Вікторія посіла 7 місце з бігу на 10000 метрів з часом 33:55.55, та вже в друге підтвердила звання майстер спорту України. Це надзвичайно високе досягнення, зважаючи на те що для Вікторії це був перший міжнародний старт європейського рівня, та те, що вона почала займатись легкою атлетикою лише на 2 курсі нашого університету на заняттях з фізичного виховання. 
Важливо також підкреслити, що за успішними виступами наших спортсменок криється кропітка робота, плідна повсякденна праця та неабияка підтримка  тренерів - викладачів кафедри фізичної культури КНТЕУ: заслужений тренер України, старший викладач Приходько Віталій Миколайович та старший викладач Ковальова Анастасія Олександрівна.

Отже, ми щиро вітаємо наших легкоатлетів, бажаємо їм подальших успіхів та перемог!

26.07.2019
43220
2061
остання редакція 31.07.2019
433884