Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»
Загальна інформація
21 листопада 2019 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбудеться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»
Конкурс проводиться у два тури:
- І тур у закладах вищої освіти до 18.11.2019 р.
- ІІ тур – 21.11.2019 р. на базі Київського національного торговельно-економічного університету.
Дедлайн подачі наукових робіт – 18.11.2019 р
Адреса: м. Київ, вул. Кіото, 19, Київський національний торговельно-економічний університет (корпус Е, ауд. Е1-Е4).
Проїзд до станції метро «Лісова».
Заїзд учасників та реєстрація – 21 листопада з 09:00 до 10:00.
Початок конкурсу – 21 листопада о 10:00.
Положення
Інформаційний лист
Контактна особа:
(050) 358-58-07 – к.т.н., доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства Вітряк Оксана Павлівна, vitrox@ukr.net