logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

Загальна інформація

21 листопада 2019 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбудеться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

Конкурс проводиться у два тури:

  • І тур у закладах вищої освіти до 18.11.2019 р.
  • ІІ тур – 21.11.2019 р. на базі Київського національного торговельно-економічного університету.

Дедлайн подачі наукових робіт – 18.11.2019 р

Адреса: м. Київ, вул. Кіото, 19, Київський національний торговельно-економічний університет (корпус Е, ауд. Е1-Е4).

Проїзд до станції метро «Лісова».

Заїзд учасників та реєстрація21 листопада з 09:00 до 10:00.

Початок конкурсу 21 листопада о 10:00.

Положення

Інформаційний лист


Контактна особа:

(050) 358-58-07  – к.т.н., доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства Вітряк Оксана Павлівна, vitrox@ukr.net

29.08.2019
42265
1238
остання редакція 15.10.2019
42265