logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перші кроки у професійне середовище студентів ФРГТБ

Загальна інформація

«Мій університет – моя професія –  мій вибір!» - під таким гаслом розпочався освітній процес для студентів першого курсу, які навчаються за спеціалізацією «Готельний і ресторанний менеджмент» та спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».

Студентів гостинно зустріли найкращі готелі «Aloft Kiev Mariott», «Хрещатик», «Hilton», «Mercure Kyiv Congress Hotel», «Ibis», «Cosmopolite», «11 Mirrors Design Hotel», апарат-готель «Senator» та ресторани м. Києва. Першокурсники відчули атмосферу гостинності, переконалися в правильному виборі майбутньої професії.

Ознайомчі екскурсії були насиченими і пізнавальними, студенти ставили питання керівникам готелів та ресторанів, із задоволенням обговорювали перспективи працевлаштування, кар’єрного зростання в готельному та ресторанному бізнесі.

Перші враження студентів

 Дубина Артем 1к -15 група
«Дуже приємно, що в столиці нашої держави відкриваються й успішно функціонують заклади міжнародних готельних мереж, зокрема найбільшої у світі – "Mariott". Готель «Aloft Kiev Mariott» дійсно підтверджує основну корпоративну ідею – модно, стильно, технологічно. Готель забезпечує комфортні умови розміщення, харчування, бізнес послуг. Найбільше вразило ставлення керівництва до організації роботи персоналу. Керуються гаслом «Задоволений персонал – задоволений гість!». Приємним бонусом є те, що нас запросили до готелю на практику. А з часом можливо й на роботу».

Кутюк Лоліта 1к -13 група
«У центрі Києва розміщений чудовий готель «Хрещатик». Екскурсія була цікавою та змістовною. Ми відвідали номери, дізналися про особливості організації роботи готелю, специфіку діяльності персоналу різних відділів. Вразило приємне та гостинне ставлення до нас».

Студентство та кафедра готельно-ресторанного бізнесу щиро вдячні тренінг-менеджеру готелю «Aloft Kiev Mariott» Наталії Руденко, генеральному менеджеру «Mercure Kyiv Congress Hotel» Інні Нерознак, менеджеру апарат-готелю «Senator» Ірині Рачкінді та всім нашим колегам за пізнавальні екскурсії у світ гостинності!

06.09.2019
43220
1134
остання редакція 25.09.2019
42265