logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Робота для аналітично-креативних студентів у компанії «Міжнародні Авіалінії України»

Загальна інформація

За сприянням Центру розвитку кар’єри в рамках проекту «Майстерня професійного зростання» 12 вересня 2019 року відбулась презентація компанії «Міжнародні Авіалінії України».

Cпікери заходу: Іванов Данило, заступник віце-президента з комерції, Олексенко Катерина, начальник відділу з управління доходами, Панченко Олена, начальник відділу з ціноутворення, розповіли про історію створення та розвитку компанії, охарактеризували роботу відповідних її відділів та висловили очікування щодо майбутніх її співробітників.

Менеджер з персоналу Тишко Тетяна розповіла, що у компанії проходить конкурсний набір на вакантні посади до Дирекції управління доходами. МАУ в пошуку фахівців, які прагнуть до постійного розвитку, вміють оперативно виконувати поставлені завдання та знаходити рішення нестандартних ситуацій. «Загалом це робота для аналітично-креативних людей», – зазначила фахівець з персоналу. Студентам запропоновано роботу в комфортному офісі, конкурентну заробітну плату, медичне страхування та професійне навчання.

Присутні на зустрічі студенти, аспіранти та викладачі ФОАІС та ФЕМП ставили стейкголдерам багато запитань, щодо роботи в компанії та майбутнього професійного розвитку.

Гості були приємно вражені активністю студентів та очікують молодь у команді професіоналів МАУ.


Довідково: "Міжнародні Авіалінії України" – галузеутворююча компанія України, що спеціалізується на пасажирських і вантажних перевезеннях.

МАУ з'єднує Україну з 38-ма країнами, розташованими в Європі, Азії, Америці, Африці та на Близькому Сході. Виконує 1100 міжнародних і внутрішніх рейсів щотижня та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш аніж 3-х тисяч міст світу. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт «Бориспіль». До складу флоту МАУ входить 42 авіалайнери. МАУ має власну мережу хендлінгу. Це дозволяє контролювати якість сервісу, продавати сервісні послуги іншим авіакомпаніям та створювати додаткові робочі місця в Україні.

До 2021 року авіакомпанія планує збільшити й оновити флот, відкрити нові напрямки східного та південно-східного векторів маршрутної мережі, наростити частотність польотів на вже освоєних напрямках і активно розвивати регіональні хаби в містах України.

12.09.2019
42265
1133
остання редакція 17.09.2019
Vega