logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перше знайомство майбутніх менеджерів з обраним фахом на практиці

Загальна інформація

У ракурсі знайомства з обраним фахом та першого занурення у професію студенти I курсу 12 групи ФЕМП спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Торговельний менеджмент» разом з наставником – доцентом кафедри менеджменту Юлією Білявською прийняли гостинну пропозицію керівництва ТОВ «Епіцентр К» (вул. Братиславська, 11) відвідати всім відомий гіпермаркет.

Під час екскурсії, що відбулася 3 вересня 2019 року, менеджер з персоналу Яна Євтушенко докладно ознайомила студентів з історією створення мережі гіпермаркетів ТОВ «Епіцентр К», їх структурою та політикою, асортиментом товарів у торговельному залі, зі специфікою їх викладки, акційними пропозиціями, складськими приміщеннями, умовами доставки товарів у магазин, структурою персоналу за категоріями посад. Студентів вразила злагоджена робота великого колективу підприємства, професійний менеджмент, асортимент товарів – від дитячого харчування до цегли та бетону.

За роки свого функціонування та розвитку ТОВ «Епіцентр К» отримав імідж сучасного, зручного, якісного європейського магазину, став лідером з роздрібної торгівлі DIY – ринку в Україні, тому студентам було цікаво ознайомитися з усіма тонкощами роботи працівників.

Ознайомившись із метою, завданнями та стратегією гіпермаркета, студенти усвідомили, що компанія постійно вдосконалюється, покращує сервіс, розширює асортимент товарів та спектр послуг, щоб максимально задовольнити потреби споживачів і на практиці втілити її головне гасло - «Покупець завжди правий!».

Яна Євтушенко запевнила, що молодим спеціалістам, які нещодавно закінчили ЗВО, влаштуватися на роботу набагато легше, оскільки вони краще розуміють вимоги до роботи. Враховуючи досвід співпраці, студенти отримали запрошення проходити в ТОВ «Епіцентр К» виробничу практику та після закінчення КНТЕУ долучитися до команди фахівців потужної мережі будівельних гіпермаркетів в Україні.

02.09.2019
43220
810
остання редакція 25.09.2019
42265