logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студентка ФМТП на міжнародній науково-практичній конференції з міжнародного комерційного арбітражу в Лондоні

Загальна інформація

Оксана Когут, студентка факультету міжнародної торгівлі та права Київського національного торговельно-економічного університету спеціальності "Цивільне право і процес", 20 вересня 2019 року взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції, присвяченій тематиці арбітражу, яка відбулась у міжнародній юридичній компанії "Withers LLP" у Лондоні.

Оксана є членом Young ICCA - International Council for Commercial Arbitration -  всесвітньої арбітражної організації для молодих практиків, створеної у 2010 році.

Вона спрямована на забезпечення доступу молодих фахівців, зацікавлених у вирішенні суперечок, до міжнародної арбітражної спільноти; використання арбітражу та інших форм вирішення суперечок шляхом впровадження в практику арбітражу нових ідей з усіх куточків земної кулі. Учасниками можуть бути студенти юридичних факультетів, викладачі та юні практики віком до 40 років. 

Конференція складалася з двох панелей. Перша частина присвячена питанням реституції мистецтв та права культурної власності, а також арбітражу з мистецьких спорів. Друга панель стосувалася міжнародних арбітражних спорів, де юристи з різних юрисдикцій поділились своїм унікальним досвідом. Зокрема:  Ms Ghaliya, Al-lamki, UNESCO, Paris, Ms Sandrine Giroud, Lalive, Geneva, Ms Morgane Fouquet-Lapar, ICOM, Paris, Ms Patricia Dias Mendes, PLMJ, Lisbon, Ms Eleni Polycarpou, Withers LLP, London, Ms Francesca Mazza, German Arbitration Institute (DIS), Bonn, Mr Stan Putter, Court of Arbitration for Art, The Hague, Ms Marion Paris, Lévy Kaufmann-Kohler, Geneva.

Процедура відбору учасників складалася з надсилання мотиваційного листа та супроводжуючих документів англійською мовою. Під керівництвом кандидата юридичних наук Гончаренко Олени Миколаївни Оксана Когут працює над тематикою "Україна як суб'єкт міжнародного комерційного арбітражу", тому участь у цьому заході стала для студентки вдалою інвестицією в її наукові інтереси.

24.09.2019
42265
926
остання редакція 25.09.2019
Vega