logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Декада туризму: дискурс-діалог від директора Туристично-інформаційного центру м. Києва Олени Чернеги

Загальна інформація

У рамках студентського фестивалю «Декада туризму – 2019» 26 вересня 2019 року студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ взяли участь у дискурс-діалозі «Промоція туристичних дестинацій України: партнерство бізнесу та публічного управління» з директором Туристично-інформаційного центру (ТІЦ) м. Києва – Оленою Чернегою.

Під час зустрічі зі студентами факультету успішний бізнесмен та публічний управлінець пані Олена щиро поділилася з майбутніми фахівцями власним досвідом відкриття і здійснення власної справи в туризмі,  подальшим використанням набутого досвіду на рівні регіональних адміністрацій міст Львова і Вінниці для просування туристичних дестинацій на внутрішній і міжнародний ринок.

Пані Олена запросила студентів до спільної роботи над проєктом програмного документа розвитку і промоції туристичної дестинації столиці України – м. Києва, який передбачає проведення маркетингових досліджень, визначення пріоритетних очікувань щодо сприйняття міста Києва очима туристів, формування меседжу та вдосконалення його бренду, інструменти ефективного просування засобами діджетал-маркетингу. Визначали разом і родзинки, ексклюзив міста, серед яких гастрономічний, діловий та культурно-пізнавальний туризм.

У рамках співпраці між КНТЕУ та комунальним підприємством – ТІЦ, що підпорядковується Київській міській державній адміністрації, домовилися і про виконання комплексних випускних робіт магістрами освітніх програм «Міжнародний туристичний бізнес», «Туристичний та курортно-рекреаційний менеджмент», «Міжнародний івент-менеджмент у туризмі».

Головними посилами від спікера були:

«Успіх у туризмі очікує тих, хто ставить високі цілі, наполегливо іде до своєї мрії; туризм потребує високого інтелекту, креативності, національної свідомості, комунікативності, сміливості і ґрунтовних знань, що постійно оновлюються; любити, буквально розчинятися в улюбленій справі і бути небайдужими».

У діалозі взяли участь представники викладацького складу факультету: зав. кафедри туризму та рекреації, д.е.н., проф. Ткаченко Т.І., д.г.н., проф. Гладкий О.В., к. н. держ. упр., доцент Кравцов С.С., к.е.н., доцент Жученко В.Г., зав. кафедри готельно-ресторанного бізнесу, д.е.н., проф. Бойко М.Г., д.е.н., професор кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Босовська М.В.

25.09.2019
42265
1180
остання редакція 30.09.2019
Vega