logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День відкритих дверей у КНТЕУ

Загальна інформація

В останню суботу вересня Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників, їх батьків та гостей.

Знову наповнена тепла і затишна актова зала зорієнтованих на КНТЕУ вступників-2020, які скористалися нагодою не лише ознайомитись з університетом, поспілкуватися з деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами, членами Приймальної комісії та студентами, а й на власні очі побачити університет, до якого мріють вступати.

Презентувала КНТЕУ голова ради студентського самоврядування Петровська Даря, яка була модератором і передала атмосферу доброзичливості, толерантності, поваги в рідній Alma mater.

Факультети, освітні ступені, спеціальності (спеціалізації, освітні програми) яскраво і лаконічно презентували декани:

  • факультет економіки, менеджменту та психології, кандидат економічних наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування Міняйло Олександр Іванович;
  • факультет обліку, аудиту та інформаційних систем, кандидат технічних наук, доцент кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Харченко Олександр Анатолійович;
  • факультет фінансів та банківської справи, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Канєва Тетяна Володимирівна;
  • факультет торгівлі та маркетингу, доктор технічних наук, професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Осика Віктор Анатолійович
  • факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу Ведмідь Надія Іванівна;
  • факультет міжнародної торгівлі та права, кандидат юридичних наук, доцент кафедри міжнародного приватного,  комерційного та цивільного права Пальчук Петро Миколайович.

З особливостями навчання студентів КНТЕУ за кордоном та перспективою їх участі в програмах подвійного дипломування з провідними європейськими закладами освіти ознайомила присутніх директор Центру європейської освіти, кандидат економічних наук, доцент Дупляк Тетяна Петрівна.

Про яскраве, феєричне студентське життя та культурне дозвілля розповіла голова ради студентського самоврядування Петровська Дар’я. Крім того, презентувала створений у Telegram канал knteu_vstup і запросила приєднуватися до створених у соціальних мережах груп для налагодження комунікації.

Особливості вступної кампанії 2020 року відповідно до проєкту Умов прийому до закладів вищої освіти у 2020 році презентувала заступник відповідального секретаря Приймальної комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства та митної справи Глушкова Тетяна Геннадіївна, зазначивши, що навчання в КНТЕУ – це перший крок для побудови успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної спеціальності, яка затребувана на сучасному ринку праці.

Присутні отримали вичерпну інформацію на актуальні питання та ознайомилися з переліком спеціальностей (спеціалізацій) за освітніми ступенями, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ; проєктом переліку конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО на відкриті (бюджет, контракт) та небюджетні (тільки контракт) конкурсні пропозиції; переліком документів необхідних для вступу, умовами проживання; особливостями навчального процесу та культурного дозвілля студентів тощо.

Змістовними та цікавими для гостей були екскурсії університетом, спеціалізованими лабораторіями, технічно оснащеними аудиторіями, SMART та мультимедійною бібліотекою, сучасним коворкінгом KNUTE HUB, гуртожитками, спортивними манежами, тренажерною залою, територією кампусу.

Гості Дня відкритих дверей охоче відвідали локації факультетів, на яких проводилися майстер-класи, тренінги:

  • «Data Science & Digital Economics: змінюємо світ із новими освітніми програмами в галузі інформаційних технологій» –  кафедра кібернетики та системного аналізу ФОАІС;
  • «Чим зайнятися – кібербезпекою чи розробкою програмного забезпечення» – лабораторія розробки та тестування програмного забезпечення кафедри програмної інженерії та кібербезпеки ФОАІС;
  • «Майбутнє – за аудитом» – кафедра фінансового аналізу та аудиту ФОАІС;
  • «Бухгалтерський облік: інформаційний навігатор бізнесу» – кафедра обліку й оподаткування ФОАІС;
  • «Соціокадр» – кафедра філософських та соціальних наук ФОАІС;
  • «Лідер свого життя»; «Професії майбутнього» – кафедра банківської справи ФФБС;
  • «Бюджет сім’ї» – кафедра фінансів ФФБС;
  • «Генерування бізнес-ідей» – кафедра економіки та фінансів підприємства ФЕМП;
  • «Детективи йдуть по сліду» – кафедра економічної теорії та конкурентної політики ФЕМП;
  • «Вибір майбутньої професії» – кафедра публічного управління та адміністрування ФЕМП;
  • «Напої ­– знай та обирай» – спеціальна лабораторія кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю ФТМ;
  • «Про митників серйозно та курйозно» – спеціальна лабораторія кафедри товарознавства та митної справи ФТМ;
  • «Не все те золото, що блищить» – спеціальна лабораторія кафедри товарознавства та митної справи ФТМ;
  • «Логістика: твій вектор успіху» – кафедра торговельного підприємництва та логістики ФТМ;
  • «Медіа Ательє» – кафедра журналістики та реклами ФТМ;
  • «Що таке маркетинг» – кафедра маркетингу ФТМ;
  • «Безпечна подорож» кафедра туризму та рекреації ФРГТБ;
  • «Дизайн інтер’єру від планування до візуалізації» – лабораторія систем автоматизованого проєктування кафедри інженерно-технічних дисциплін ФРГТБ;
  • Тренінг з визначення професійних компетентностей – кафедра готельно-ресторанного бізнесу ФРГТБ;
  • «Стратегія особистого розвитку» – кафедра зовнішньоекономічної діяльності підприємства ФМТП;
  • «Міжнародна система SWIFT: просто про складні речі» – кафедра світової економіки ФМТП.

Зустрічі, проведені в рамках Дня відкритих дверей, були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень, позитивних емоцій та мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини найкращого закладу вищої освіти - Київського національного торговельно-економічного університету!

КНТЕУ – створюй себе, створюй майбутнє!

Вибір професії – важливе завдання, пройди психологічне комп’ютерне тестування «Вибір успішної професії» в Центрі педагогічних та психологічних досліджень університету.

Навіть у цю хвилину твої конкуренти жадібно гортають книжки, отримуй якісну і ґрунтовну підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання в Центрі підготовки до ЗНО КНТЕУ.

Отримуй своєчасно інформацію про вступну кампанію-2020, цікаві події університету, дні факультетів, яскраве студентське життя.

Приєднуйся до родини КНТЕУ, підписуйся на офіційні сторінки в соціальних мережах:


28.09.2019
42265
2610
остання редакція 19.10.2019
43220