logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ЕКО-партнерство з бізнесом: КНТЕУ та KPMG Ukraine спільно заклали алею платанів

Загальна інформація

У парковій зоні корпусу «Л» Київського національного торговельно-економічного університету 27 вересня 2019 року відбулась спільна з KPMG Ukraine екологічна акція "Екопартнерство заради майбутнього" - закладено алею платанів. У ній взяли участь представники адміністрації університету, ради студентського самоврядування, студенти та випускники, які нині працюють у компанії KPMG Ukraine.

Привітавши від імені ректора Анатолія Мазаракі учасників акції та подякувавши партнерам за підтримку, перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Притульська зазначила: "КНТЕУ популяризує екологічний рух молоді  і постійно реалізовує різні проєкти. Соціальна відповідальність бізнесу та університету, їхня співпраця на основі взаєморозуміння, спільних поглядів і цінностей є дієвим інструментом подолання екологічних проблем".

Керуючий партнер KPMG в Україні Андрій Цимбал висловив сподівання, що подібні акції стануть традицією та пообіцяв і надалі підтримувати дружні та партнерські стосунки з університетом.

Платани - неймовірно красиві дерева, що мають певну особливість - масивні білі стовбури. Вони стають такими, коли дерево «переодягається» - скидає кору. Такий вибір саджанців надзвичайно порадував всіх поціновувачів природи та університетський екоактив. З плином часу ця алея може стати ще однією з фірмових візитівок КНТЕУ та Деснянського району столиці.

І хоча до тієї пори, коли платани стануть великими, пройде не один десяток років, щойно закладена алея наочно демонструватиме, як багато може зробити людина, висадивши колись маленький саджанець заради збереження планети. Поряд із платанами зростатимуть ще й клени та дуби.

Організатори переконані, що традицію озеленення буде продовжено - алея розростатиметься. Випускник факультету фінансів та банківської справи Олексій Стогній, а нині співробітник KPMG Ukraine сказав, що вкласти хоча б маленьку частинку в майбутнє Alma mater, долучившись до екологічної акції, вкрай приємно.

Адміністрація Київського національного торговельно-економічного університету висловлює подяку KPMG Ukraine за активну позицію, екологічні ініціативи та дієве партнерство.

Для довідки: KPMG – це міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. KPMG в Україні представлена ПрАТ "КПМГ Аудит", ТОВ "КПМГ-Україна" та АО "КПМГ ПРАВО".

30.09.2019
42265
2003
остання редакція 02.10.2019
42265