logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародне партнерство зі стейкхолдерами готельно-ресторанного бізнесу відкриває нові професійні горизонти для студентства КНТЕУ

Загальна інформація

 У рамках підписаної угоди про партнерство з організації практики між Київським національним торговельно-економічним університетом та міжнародною компанією «Форт Нокс ООД» студенти ФРГТБ пройшли виробничу практику на базі лідера готельного бізнесу Болгарії апартготелю Premier Fort Beach Hotel (м. Светий Влас, Болгарія).

За результатами  проходження виробничої практики студенти мали нагоду сформувати професійну компетентність, що у подальшому гарантуватиме їх успішну, продуктивну та ефективну професійну діяльність у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Також студенти отримали можливість оволодіти навичками спілкування болгарською мовою.

Болгарські партнери в особі Георгі Іванова та Ігоря Кукуя подякували ректору університету Анатолію Мазаракі та декану факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Надії Ведмідь за високий освітній та професійний рівень підготовки студентів, які брали участь у забезпеченні сервісних процесів та обслуговування туристів з понад 60 країн світу.

Тож 01 жовтня 2019 року у КНТЕУ HUB відбулось офіційне вручення cтудентам сертифікатів міжнародного зразка, які стануть запорукою їх професійного розвитку у сфері гостинності!

Враження студентів від міжнародної виробничої практики:

Фартушна Аліна, 2 курс 13 група, спеціальність «Туризм»

«Я не жалкую, що приїхала сюди, бо тут я отримала безцінний досвід! Тут ми стали самостійнішими, терплячішими, сильнішими фізично і ,головне, духом!
Ми навчилися виходити з ситуацій, з яких виходу, здавалося, не було, відстоювати свої права і триматись гідно, як особистість. Ми знайшли тут нових знайомих з різних куточків світу. Ми побачили тут людей з різними темпераментами та навчилися знаходити з ними спільну мову, ми стали стресостійкішими.
А головне - отримали досвід у сфері ресторанного бізнесу та побачили роботу департаментів готелю.
Особисто для мене великим плюсом стала мовна практика! Я змогла застосувати в спілкуванні свої знання англійської, німецької, польської мов та трохи вивчити болгарську.
Така практика - це впевнений крок до професіоналізму у сфері обслуговування»
.

Гоголь Маргарита, 2 курс 6 група, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»

«Дуже задоволена практикою і ставленням співробітників до мене, час проходить дуже швидко в такій чудовій атмосфері. Завжди можна знайти компроміс із керівництвом, усі ставляться з повагою до тебе та непокояться, коли що-небудь трапляється. Враження та спогади тільки найкращі. Жодного разу не пошкодувала про вибір саме цієї країни для практики. Повернулася б і наступного року».

Кисельов Тарас, 2 курс 3 група, спеціалізація «Готельний і ресторанний менеджмент»  

«Для мене це перша практика за кордоном і я дуже задоволений, що все ж таки наважився поїхати, адже саме тут я отримав перший свій досвід у сфері ресторанно-готельного бізнесу, вдосконалив свої знання англійської мови та знайшов нових друзів. Дуже вдячний нашому університету за таку унікальну можливість подорожувати, працювати та здобувати новий досвід».

Волошина Марія, 3 курс 17 група, спеціальність «Туризм»

«Я вважаю, що отримані знання в університеті найкраще можна закріпити на практичному досвіді, зокрема - за кордоном.
Особисто я до практики ніколи не працювала офіціантом, але це не завадило мені всьому навчитися, отримати замовлення та відчути задоволення від щирих подяк та посмішок туристів.
Круто, що кожного дня ми спілкуємося з різними людьми, практикуємо іноземні мови, вчимося виходити з конфліктних ситуацій.
Це робота в команді, вміння розуміти один одного, навіть, коли розмовляєте різними мовами.
Відверто кажучи, було не без труднощів, адже робота дійсно важка, але зіставляючи величезний досвід, який я тут отримала, нові знайомства - впевнено скажу, що воно того варте»
.

01.10.2019
43220
1047
остання редакція 03.10.2019
Vega