logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Старовинна Чехія: особливості проектування сучасного туристичного продукту

Загальна інформація

В рамках студентського фестивалю «Декада туризму – 2019» 27 вересня 2019 року студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ взяли участь у воркшопі «Старовинна Чехія: особливості проектування сучасного туристичного продукту» разом із співзасновником, заступником генерального директора ТОВ Туристичного оператора «Тревел профешнл груп» (TPG) Оленою Валеріївною Бойко.

Туристичний оператор «Тревел профешнл груп» (TPG)«золотий» партнер Київського національного торговельно-економічного університету з питань професійно орієнтованої туристичної освіти. Знаменно, що саме в цей святковий день ініціатор багатьох починань та незмінний у нашій співпраці професіонал Олена Бойко вела діалог зі студентами 2–4 курсів ФРГТБ щодо ключових специфічних компетентностей фахівців в туризмі, особливостей формування туристичного продукту для споживачів різних сегментів ринку туристичних послуг.

Пані Олена Бойко запросила студентів до участі у конкурсах наукових студентських робіт, в яких туроператор є співорганізатором разом з КНТЕУ стартапів, а також конкурсу «Майбутнє туристичної галузі», за результатами якого переможцям передбачено стипендію від підприємства протягом півроку. Крім того, було запропоновано проведення практичних занять на підприємстві у контексті дуальної освіти та працевлаштування старшокурсників і випускників.

Слухачі оплесками щиро подякували пані Олені за ґрунтовну пізнавальну інформацію та сподіваються на подальші зустрічі за визначеним кафедрою графіком.

У зустрічі взяли участь такі викладачі кафедри туризму та рекреації: Ткаченко Т.І. зав. кафедри, д.е.н., Гладкий О.В. д.г.н. проф., Жученко В.Г. к.е.н. доц., Мазурець Р.Р. к.г.н. доц..

Завідувач кафедри Ткаченко Т.І. привітала пані Олену та колектив «TPG» з професійним святом – Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні.

27.09.2019
43220
747
остання редакція 07.10.2019
43220