logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Урочиста «Посвята в першокурсники» студентів-мешканців гуртожитків

Загальна інформація

Перший рік, а особливо семестр, в університеті – це один з найскладніших і найнезрозуміліших, але він найбільше і запам'ятовується. Одна з перших подій у житті кожного студента-мешканця гуртожитку  – урочиста «Посвята в першокурсники».

Посвята першокурсників – надзвичайно важлива подія в житті мешканців гуртожитку, адже це допомагає їм повністю відчути неповторну атмосферу студентського життя! Вона згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників, привітати їх з початком цікавого студентського життя.

2 жовтня 2019 року саме ця подія зібрала першокурсників в актовій залі гуртожитку №4.

Першим етапом посвяти став StandUp від представника РСС про життя мешканця гуртожитку Чеботаренко Ірини. Інколи важке, інколи веселе, але завжди цікаве та повчальне.

Наступним етапом стали конкурси. Ніхто з учасників не залишився без подарунків, а переможці отримали суперпризи завдяки профкому студентів і працівників КНТЕУ.

Затишну та дружню атмосферу створили хлопці-гітаристи з авторською піснею про гуртожиток.

Заключним акордом став популярний відеокліп про життя у гуртожитку у виконанні дружної команди ради студентського самоврядування гуртожитку №4.

3 жовтня 2019 року в гуртожитку № 3 відбулася «Посвята в першокурсники». Темою заходу була «Піжамна вечірка», що створила атмосферу сімейного затишку та комфорту. Святкування супроводжувалося гучними оплесками та сміхом глядачів. Концертна програма була насичена вокальними номерами і веселими конкурсами, де студенти могли проявити себе. Святкова зала була прикрашена декораціями та яскравими вогнями.

8 жовтня 2019 року відбулася «Посвята в першокурсники» в гуртожитку №6, який того дня перетворився на спражню піратську шхуну, а гості свята опинилися в самому центрі морських пригод та прониклися азартом пошуку скарбів. Атмосферу свята яскраво доповнював декор у вигляді кораблів, піратських прапорів та карт, що вказували дорогу.

Завідувач гуртожитку № 6 Каніболоцька Інна Анатоліївна привітала всіх присутніх у студентській родині та презентувала сюрприз від адміністрації гуртожитку у вигляді справжнього піратського корабля.

Гостей свята вітали представники ради студентського самоврядування запальними танцями та цікавою історією пошуку головного скарбу - Дружби. Усі охочі могли взяти участь у дуже веселих конкурсах та отримати солодощі в подарунок. Свято відбувалося в надзвичайно веселій, теплій, домашній атмосфері.

 Першокурсників радо привітали у великій та дружній студентській родині, зарядили енергією та позитивом.

9 жовтня 2019 року відбулася «Посвята в першокурсники» в гуртожитку №2.

10 жовтня 2019 року гуртожиток №1 також провів урочистий захід для першокурсників. Основною темою посвяти була вічна проблема переїзду до гуртожитку.

Рада студентського самоврядування гуртожитку підготувала виставу, яка з гумором висвітлювала тему та показувала першокурсникам переваги дійсно веселого життя в гуртожитку. Студенти із задоволенням брали участь у цікавих конкурсах, де кожен отримав корисні подарунки.

10.10.2019
42265
2862
остання редакція 17.10.2019
Vega