logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Ярмарок вакансій: перші співбесіди студентів КНТЕУ!

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 16 жовтня 2019 року відбувся щорічний, традиційний Ярмарок вакансій за участю провідних вітчизняних та  міжнародних компаній.

Від імені ректора університету професора А. А. Мазаракі відкрила захід та привітала його учасників проректор з наукової роботи С. В. Мельниченко. Зазначила, що сьогодні студенти і випускники КНТЕУ мають можливість і шанс знайти свого майбутнього роботодавця, місце для проходження практики та стажування, розпочати формувати свою професійну кар’єру. У цьому допоможуть компанії та організації, серед яких давні партнери університету, що активно долучаються до формування та проведення освітнього процесу, професіоналізації освітніх програм, проведення лекцій та майстер-класів, які гостинно відкривають двері своїх підприємств для студентів і викладачів.

Також Світлана Володимирівна вручила сертифікати партнерам освітніх програм спеціальностей «Торговельний менеджмент», «Промисловий менеджмент, «Управління бізнесом», «Менеджмент персоналу» – компаніям ТОВ «Хедхантер» та ТОВ «ІДС Аква Сервіс» і запросила усіх партнерів-учасників до співпраці.

Цього року у ярмарку вакансій брали участь понад 50 компаній-роботодавців.

Стейкголдери провели для студентів презентації, майстер-класи, лекції...

З вітальним словом до присутніх звернулася перший проректор з науково-педагогічної роботи Н. В. Притульська, яка подякувала за довготривале, плідне партнерство компаніям-учасникам та нагородила грамотами:

  • компанії ТОВ «Лайфселл» та «Deloitte Ukraine» в номінації «Активний роботодавець»,
  • ТОВ «Інтерн» та готель «Опера» в номінації «Гостинний роботодавець»,
  • компанію «Genesis» у номінації «Інноваційний роботодавець».

Подякою за особистий внесок у сприяння працевлаштуванню студентів, профорієнтаційну роботу серед молоді нагороджено Савченко Асю спеціаліста відділу навчання ТОВ «АШАН Гіпермаркет Україна».

Усі учасники заходу отримали сертифікати.

Студенти пройшли перші в своєму житті співбесіди та отримали запрошення відвідати компанії щодо проходження наступного етапу працевлаштування.

Ми вдячні партнерам-роботодавцям за корисні лекції та сприяння працевлаштуванню студентів та випускників КНТЕУ в престижні компанії!

Довідково: Нині університет підтримує партнерські відносини більш ніж із 350 стейкголдерами. Навчальні плани та програми дисциплін формуються за участю кращих представників професійної сфери. Особлива подяка партнерам освітніх програм, яких сьогодні більше 100.

16.10.2019
42265
4124
остання редакція 18.10.2019
42265