logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кулінарний брейн-ринг "Fall quest" з нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря і кулінара

Загальна інформація

З нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря і кулінара в Київському національному торговельно-економічному університеті рада студентського самоврядування факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та Easy cooking club 17 жовтня 2019 року провели кулінарний брейн-ринг "Fall quest".

Учасникам команд було запропоновано кулінарну вікторину, мініігри «Інградієнти-страва», «Визначення продуктів на дотик», «Знання кулінарного приладдя», «Сервірування». Члени команд продемонстрували високий рівень ерудованості, вміння працювати в команді, використовувати логіку та інтуїцію.  

У напруженій боротьбі призові місця розподілилися таким чином:

  • І місце – ФЕМП,
  • ІІ місце – ФТМ,
  • ІІІ місце – ФРГТБ , ФОАІС, ФФБС, ФМТП.

Усім учасникам і організаторам кулінарного брейн-рингу дякуємо за участь, чекаємо на нові зустрічі та перемоги.

16.10.2019
42265
2822
остання редакція 21.10.2019
Vega