logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Колаборація: інноваційні технології та локальні продукти»: майстер-клас Віктора Тимчишина

Загальна інформація

З нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря та кулінара 18 жовтня 2019 року з ініціативи факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу до університету завітав особливий гість: кращий шеф 2011 року за версією гурман клубу «TUCC», CHEF of the Year Award Nead Chef, експерт кулінарних телевізійних проєктів на каналах «Україна», «Новий канал», «СТБ», шеф-кухар ресторану «Guramma Italiana», концептуал сучасної української кухні «Ukrainian fashion food» Віктор Тимчишин.

Формат майстер-класу був вражаючий. Студенти самі обрали інгредієнти та способи теплової обробки кожного з продуктів майбутньої страви: фіолетова картопля, філе лосося, чорна сіль, пудра з буряку, рисові чипси. Віктор Тимчишин запропонував учасникам під час майстер-класу поєднати інноваційні ресторанні технології – технологію Sous Vide та технологію використання трансгютамінази.

Учасники майстер-класу уважно і зацікавлено слухали пана Віктора, який коментував увесь процес приготування. Він зауважив, що ми звикли до того, що споживаємо, проте ми повинні експериментувати з продуктами харчування, а також запевнив: "...Ви побачите, що в результаті комбінаторики смаків харчових інгредієнтів ми отримуємо надзвичайно смачні та різноманітні страви", - підкреслив Віктор Тимчишин.

Усі присутні з захопленям дивилися як звичайні локальні продукти перетворюються на шедеври кулінарії. Незважаючи на те, що майстер-клас відвідали як аматори, так і професіонали, цікаво було всім, адже ніхто не очікував, що звичайні продукти можуть бути настільки різноманітними на смак.

Пан Віктор зустрівся з деканом факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу – Ведмідь Надією Іванівною та викладачами кафедри технології й організації ресторанного господарства. Вони визначили важливість таких майстер-класів в університеті та обговорили шляхи подальшої співпраці.

Дякуємо Віктору Тимчишину за корисний та позитивний майстер-клас і бажаємо йому творчих успіхів і натхнення! 

18.10.2019
43220
2549
остання редакція 21.10.2019
Vega