logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студентів КНТЕУ в VI Міжнародному конкурсі ресторанних технологій "BestCookFest-2019"

Загальна інформація

Cтуденти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету протягом 22-24 жовтня 2019 року брали участь у змаганнях на міжнародному конкурсі ресторанних технологій "BestCookFest-2019" (м. Чернівці, с. Бояни).

Ректор Анатолій Антонович Мазаракі 30 жовтня зустрівся зі студентами-учасниками, привітав та урочисто нагородив команду переможців.

Понад 500 кулінарів із 10 країн взяли участь у конкурсі. Студенти КНТЕУ брали участь у командних та індивідуальних змаганнях та привезли університету головний приз конкурсу кубок «Гран-Прі», а також:  4 золоті медалі, 8 срібних медалей та 6 бронзових.

Склад команди факультету:

  1. Дарміна Аміна (1 курс, спеціальність «Харчові технології»)
  2. Москаленко Владислав (2 курс, спеціальність «Харчові технології»)
  3. Гейко Максим (2 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
  4. Гончаров Богдан (2 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
  5. Ярцев Ілля (2 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
  6. Володін Владислав (3 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»)
  7. Шкапоїд Андрій (3 курс, спеціальність «Харчові технології»)
  8. Анісімов Віталій (3 курс, спеціальність «Харчові технології»)

Репортаж з місця подій...

Отже, результати участі наших студентів у командних змаганнях:

  • у номінації «BEST CHEF JUNIOR TEAM – 2019» (BLACK BOX) – золоті медалі та кубок «Гран-Прі» (Москаленко В., Володін В. та Ярцев І.)
  • у номінації «Краща кулінарна школа» - срібло (Шкапоїд А., Гейко М., Дарміна А.)
  • у номінації «Краща національна команда року з приготування борщу» - срібло (Москаленко В., Шкапоїд А., Гейко М., Дарміна А., Анісімов В.)

 В індивідуальних практичних змаганнях маємо такі нагороди:

  • у номінації «Страва з м'яса» - бронзова медаль (Дарміна А.)
  • у номінації «Страви з риби та гідробіонтів» - золота медаль (Москаленко В.), бронзові медалі (Ярцев І., Володін В.)
  • у номінації «Страва з м’яса птиці» - бронзові медалі ( Шкапоїд А., Гейко М.)
  • у номінації «Ресторанний десерт» - бронзова медаль (Москаленко В.)
  • у номінації «Піца» - срібна медаль (Гончаров Б.)
  • арт-клас у номінації «Цукрові квіти» - срібна медаль (Гейко М.)

Вітаємо команду студентів КНТЕУ з успішним виступом та перемогою!

29.10.2019
42265
4501
остання редакція 30.10.2019
42265