logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Як організувати навчання персоналу на підприємстві?»: майстер-клас Наталії Яцуляк

Загальна інформація

Часи змін та конкурентної боротьби на ринку вимагають постійного корегування правил гри, які потрібно знати кожному працівнику та яким потрібно слідувати, якщо ми хочемо досягнути успіху в житті.

Давньогрецький філософ Сенека сказав: «Скільки б ти не жив, усе життя слід навчатися!». Людина, яка прагне до успіху, часто замислюється над питаннями: «Як отримати потрібні знання та втілити їх у життя?», «Що саме потрібно вивчати і для чого?» «Які інструменти зможуть допомогти навчатися?», «Що лежить в основі розвитку навичок?».

Про це і не тільки 29 жовтня 2019 року студенти 4-го курсу ФЕМП освітніх програм «Управління бізнесом» та «Торговельний менеджмент» мали нагоду дізнатися на майстер-класі з дисципліни «Управління персоналом», який на запрошення доцента кафедри менеджменту Ірини Миколайчук провела керівник відділу навчання та розвитку персоналу ПАТ АБ «Південний», бізнес-тренер та практик з 20-річним досвідом роботи Наталія Яцуляк.

Робота зі спікером отримала практичний та реальний пізнавальний ефект для всіх присутніх. Студенти змогли більш ґрунтовно дізнатися, як відбувається планування розвитку персоналу на практиці та спробували побудувати план навчання персоналу для реальних підприємств. Працюючи в командах, до складу яких увійшли студенти різних груп, учасники майстер-класу змогли також розвинути командні та комунікаційні здібності, творчі та лідерські якості, презентуючи результати створених 3-х проєктів навчання персоналу в різних підприємствах. Пані тренер активно допомогала студентам під час роботи над проєктами, використовуючи активні інструменти залученості, ставила питання командним гравцям, аналізувала отримані відповіді та із задоволенням ділилася практичним досвідом.

Щиро дякуємо Наталії Яцуляк за цікавий майстер-клас, зичимо їй успіхів у професійному розвитку та запрошуємо на майбутні зустрічі зі студентами КНТЕУ!

29.10.2019
42265
2999
остання редакція 04.11.2019
Vega